Dator > top stationär PC tillverkare

 • top stationär PC tillverkare


 • Det finns hundratals stationära PC-tillverkare över hela världen, men vissa är bättre än andra. Det bästa stationära PC tillverkare inte bara kan bygga väl avrundad stationära datorer till ett rimligt pris, men de har också exceptionellt kundsupport. Köpa från en av de bästa PC-tillverkare kommer att öka chanserna att du blir nöjd med ditt köp.

  Apple

  Lång betraktas som en fristad för dem foder med operativsystemet Windows, Apple varit den bäst rankade skrivbord datortillverkaren i många år. Apples förhållningssätt till datorer har alltid inneburit en enkel konstruktion. Detta innebär att Apple inte tillåter mycket anpassning, men det verkar också ge Apple att ha bättre kontroll över tillförlitligheten i sina datorer. Enligt Consumer Reports, Apple-datorer har en felfrekvens på 13 procent-lägre än någon annan tillverkare. Om något går fel, Apples kunder är fortfarande sannolikt att vara nöjd eftersom Apple kundtjänst får högsta betyg i branschen. På nedsidan, Apple-datorer tenderar att vara kostsamma, och medan OS X är älskad av någon, de som traditionellt har använt en Windows-PC kan hitta övergången till det nya operativsystemet frustrerande.

  Dell

  Den kanske mest kända namnet i den stationära PC-industrin, har Dell varit länge en av de bästa skrivbordet tillverkarna. Dells största styrka är dess rimliga priser, vilket ger konsumenterna möjlighet att köpa en kraftfull dator till ett lågt pris. Trots sin låga priser, känner Dell-datorer inte billiga och de konsekvent emot positiva recensioner. Dells Studio XPS line sticker ut som den bästa kombinationen av prestanda och prissättning på marknaden idag. Consumer Reports priser Dells tillförlitlighet som genomsnittet på grund av en felfrekvens på 20 procent. Dells enda allvarlig svaghet är kundservice, som har kritiserats för långa väntetider.

  Hewlett-Packard

  Även Hewlett-Packard har funnits en tid, det var HP: s förvärv av Compaq 2002, som tillät företaget att bli en av de bästa PC-tillverkare. Sedan dess har HP smidda ett rykte för att skapa bra produkter som filial ut i nya områden. Till exempel är HP: s Touchsmart linje av allt-i-ett-datorer anses vara den bästa i branschen. HP har också hållit linjen mot Dell i budgeten marknaden med HP Pavilion raden av stationära datorer. HP: s tillförlitlighet, betygsatt av Consumer Reports, är en smula under genomsnittet med en felfrekvens på 21 procent. HP: s kundtjänst anses också genomsnittet, men ändå lite bättre än Dells.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar hårddiskar i en Mac Pro

Relaterade artiklar


 • hur du installerar minne i en HP Pavilion ZV 6000
 • hur du växlar till batteridrift på min laptop
 • hur man använder en SanDisk Micro SD
 • hur du ansluter en dator till en befintlig cox kabel
 • hur till öppen wmv filer i OS X
 • hur man kan återställa bilder till ett SD-minneskort
 • typer av mobila datorutrustning
 • hur man gör en återhämtning disk för hp
 • hur man kan öka snabbheten hos en dator
 • hur man låsa upp USB-minnen