Dator > hur man uppgraderar ett grafikkort i en bärbar dator medion

 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en bärbar dator medion


 • Ett grafikkort är en enhet i datorn som skickar en videosignal till din dators videomonitor. Kvaliteten på videon på din bildskärm till stor del beror på kvaliteten på ditt grafikkort. Medion datorer är populära bland gamers. Många datorspel kräver viss typ av grafikkort. Detta kommer att kräva att du uppgraderar din bärbara grafikkort. Lyckligtvis i fråga om Medion bärbar dator, är detta inte ett fruktansvärt svår uppgift

  Du behöver:.
  Kryssmejsel
  Skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Medion laptop, dra ut nätsladden, ta ut batteriet och koppla ur och diverse kablar eller externa enheter.
  2.
  Placera den bärbara datorn nedåt, och sedan ta bort de två Phillips-skruvarna som finns i mitten av den bärbara datorn höljet, nära LCD-skärmen gångjärn. Placera den bärbara datorn ansikte upp, och sedan öppna den bärbara datorn så långt det går.
  3.
  Använd en skruvmejsel för att bända upp på tangentbordet omslaget. Tangentbordet omfattar är en liten remsa av plast som sitter mellan bärbara datorns tangentbord och LCD-skärm. Ta bort tangentbordet täcka helt, och sedan ställa det åt sidan. Detta kommer att utsätta de fyra Phillips-skruvar säkra tangentbordet på plats. Avlägsna de fyra Phillips huvud-skruvar som håller tangentbordet på plats.
  4.
  Lyft upp på tangentbordet montering något, och sedan koppla tangentbordet bandet kontakten från den bärbara datorn logikkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn och ställ den åt sidan. Detta kommer att avslöja metallen panelen täcker logikkortet.
  5.
  Ta bort de tre Phillips-skruvar säkra logikkortet locket på plats. Lyft logikkortet täcker ut den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  Ta bort de sex Phillips-skruvar säkra kylfläns montering på plats. Kylflänsen är en stor metall maskinvara förankrad i två avlånga bitar av koppar förlängning av det. Lyft kylflänsen ur den bärbara datorn bas, och sedan ställa undan den.
  7.
  Koppla bort fläktkabeln från moderkortet. Ta bort enstaka fästskruven från kylfläkten och ta sedan bort fläkten från den bärbara datorn.
  8.
  Ta bort de två stora, Phillips-skruvar säkra grafikkortet på plats. Lyft det gamla grafikkortet ur den bärbara datorn och lägg den försiktigt åt sidan.
  9.
  Installera det nya grafikkortet genom att vända steg 1 till 8 i omvänd ordning.

  tips och varningar


 • Installera alla drivrutiner som behövs för det nya grafikkortet på din laptop. Många tillverkare av grafikkort kommer att innehålla en skiva med drivrutiner. Eller så kanske du kan hitta drivrutiner på grafikkortet tillverkarens webbplats.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar DDR2-minne

Relaterade artiklar


 • hur du kan få laptop tillbaka nycklarna på en Toshiba
 • hur du formaterar en mobil minneskort i Windows
 • hur man installerar en Dell AIO 922 skrivare på en ny dator
 • hur man installerar drivrutiner för Virtual PC
 • att bota min dator av skadlig kod när servern är upptagen
 • hur du aktiverar Bluetooth på en Dell laptop
 • instruktioner om hur man bygger en pc
 • hur du formaterar en 500 GB hårddisk
 • hur du kan visa historik i en dators minne
 • hur man överklockar en CPU 2,8 ht Intel P4