Dator > hur man kan förhindra en förlust i batteriet

 • hur man kan förhindra en förlust i batteriet


 • En död eller låg bilbatteri verkar alltid slå till de mest olämpliga tillfällen. Oavsett om det är klockan 10 på natten i parkeringsgaraget i en galleria eller 7 på morgonen och du är bara redo att ge sig ut för att arbeta, hitta din bil obrukbar på grund av ett urladdat batteri är otroligt frustrerande. Därför är att veta hur att hålla batteriet fulladdat och förhindra förlust av makt viktigt. Med lite uppmärksamhet och underhåll, kan du förlänga livslängden på batteriet och kör med sinnesfrid.

  Du behöver:
  Destillerat vatten (för standard-duty batterier)
  . Batteriuttaget rengöring av verktyg.

  Underhåll för att förhindra förlust av batteriet


  1.
  Öppna ditt fordons huva och ta bort eventuella plast vakter som täcker batteriet och dess anslutningar.
  2.
  Lossa minuspolen (den är svart och är markerade med ett minustecken) först. Sedan häkta de positiva. Du bör då rengöra terminaler med hjälp av ditt inlägg och terminal rengöring av verktyg. Smutsiga kontakter kan sav ditt batteri av makten.
  3.
  Rengör själva batteriet med en torr trasa. Torka bort smuts och fett, eftersom detta kan fälla fukt och orsaka att batteriet att förlora makten.
  4.
  Öppna locken ovanpå batteriet (om det är en standard-duty batteri) och kontrollera vattennivån. Om du inte ser något vatten, tillsätt destillerat vatten tills nivån stiger till botten av refill hålet. Byt ut mössor. Om du äger ett underhållsfritt batteri kan du inte lägga vatten.
  5.
  Fäst kablarna till batteriet, se till att anslutningarna är säkra. Lösa anslutningar kan också förtid tömma batteriet. Byt ut vakterna.

  Körteknik för att förhindra förlust av batteriet


  1.
  Undvik flera korta resor om du misstänker att batteriet är svagt. Snarare gör en lång resa-minst 30 minuter-under körning med en konstant hastighet. På så sätt kommer batteriets laddning upprätthålls av generatorn.
  2.
  Drive utan att använda några tillbehör. Om du batteriet är att förlora makten, med hjälp av din radio, luftkonditionering eller andra tillbehör makt kommer bara få den att förlora makten snabbare.
  3.
  Begränsa din körning, så mycket som möjligt, till dagtid. När du kör på natten, du måste använda dina strålkastare. När strålkastarna är på, drar de ström från batteriet, vilket ytterligare försvagar det.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man använder två bildskärmar med endast en kontakt på datorns baksida

Relaterade artiklar


 • hur du återställer inställningarna på din IPAD
 • hur man bränner mpegs till DVD på en bärbar dator
 • hur du ansluter en dator till en 50-tums TV
 • hur du ansluter surroundljud till en laptop
 • hur man öppnar en Dell laptop för att rengöra fläkten
 • hur man uppgraderar ett grafikkort i en bärbar dator medion
 • hur man sätter på Bluetooth på Windows XP Professional
 • hur man bränner musik & video till en cd
 • hur man återställer lösenordet på en acer dator
 • hur man uppgraderar en Dell Inspiron 1200 bärbar dator med en 250 gig hårddisk