Dator > hur man installerar en HP kort notebook video

 • hur man installerar en HP kort notebook video


 • Ett grafikkort är en enhet som överför en videosignal till HP Notebook s bildskärm. Kvaliteten på denna videosignal till stor del beror på kvaliteten på ditt grafikkort, men grafikkortet som kommer med din HP Notebook kanske inte ger bildkvalitet som du behöver. Detta är anledningen till att uppgradera ditt grafikkort kan vara nödvändig. Den processen kommer att kräva en fullständig demontering av din HP bärbara dator. Även om detta inte är en fruktansvärt svår uppgift, måste du ta din tid och hantera varje dator komponent med stor omsorg.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Skruvmejsel.
  Antistatiskt wrap.


  1.
  Slå på din HP bärbara dator och vänta på att Windows ska starta. Öppna "Start"-menyn och sedan högerklicka på "Den här datorn. " Klicka på "Egenskaper" i rullgardinsmenyn.
  2.
  Klicka på fliken "Maskinvara" och sedan "Enhetshanteraren"-knappen. Klicka på knappen "+" bredvid "Bildskärmskort"-knappen.
  3.
  Klicka på ditt nuvarande grafikkort, välj sedan "Avinstallera"-knappen och klicka på "OK" för att fortsätta.
  4.
  Stäng av HP laptop, dra ut nätsladden, ta bort batteriet och koppla bort alla diverse kablar och /eller externa enheter.
  5.

  Bifoga ett antistatiskt wrap på handleden, fäst sedan tråden klippet till den bärbara datorns hölje. Detta kommer att förhindra stötar av statisk elektricitet. Stäng den bärbara datorn och placera den nedåt.
  6.
  Ta bort allt synligt Phillips-skruvarna från botten höljet och placera den bärbara datorn med framsidan uppåt och öppna den bärbara datorn så långt som det går.
  7.
  Använd en skruvmejsel för att bända upp locket genom den tunna remsor av plast som sitter mellan tangentbordet och LCD-displayen. Lyft tangentbordet täcka ur den bärbara datorn bas, lägg den åt sidan.
  8.
  Ta bort de fyra exponerade Phillips-skruvar fästa tangentbordet till den bärbara datorn. Lyft upp på tangentbordet och placera den nedåt över styrplattan. Koppla bort tangentbordet bandet kontakten från den bärbara datorns logikkort.
  9.
  Koppla ur trådlös antenn och DVI-kabel från moderkortet. Ta bort de fyra Phillips-skruvar säkra logikkortet täcka till laptop ram. Lyft locket ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  10.
  Ta bort de fyra Phillips-skruvarna fäster kylflänsen till logikkortet. (Den kylflänsen är en stor bit metall knuten till en remsa av koppar förlänga ut den. ) Lyft kylflänsen ur den bärbara datorn bas och ställ den åt sidan.
  11.

  Ta bort Phillips-skruvarna fäster grafikkortet till logikkortet. Lyft försiktigt den gamla ut grafikkortet i moderkortet, lägg den åt sidan.
  12.
  Installera det nya grafikkortet genom att upprepa steg fem till 12 i omvänd ordning.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du använder din PC Högtalare som en gitarrförstärkare

Relaterade artiklar


 • hur man gör en återhämtning disk för hp
 • hur man identifierar RAM-chips
 • hur du trådlöst ansluta en bärbar & stationär
 • hur du uppdaterar video & ljudkortsdrivrutiner för Majestic schack
 • hur du skriver in BIOS på Tecra A9
 • hur du installerar ett PCI grafikkort i en port 300le
 • instruktioner för hur att fylla en patron Lexmark skrivare 29
 • hur man konfigurerar en gaming laptop
 • hur man rengör en HP LCD-bildskärm
 • hur man förstår Intel Core 2 Duo mobil processor nummer