Dator > hur man fixar en Toshiba Satellite A45

 • hur man fixar en Toshiba Satellite A45


 • Som med alla datorer eller avancerade bit av elektronisk utrustning, är Toshiba Satellite A45 laptop en komplex maskin som kan drabbas av valfritt antal problem. Medan vissa kan diagnostiseras inom några sekunder, medan andra är större problem som kräver mer avancerade lösningar. Lyckligtvis finns det ett antal av dessa gemensamma större problem som kan repareras i bekvämligheten av ditt eget hem, utan några speciella datorkunskaper eller yrkesutbildning och med endast en Phillips skruvmejsel

  Du behöver:.
  Phillips huvud skruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Kontrollera att Toshiba Satellite A45 batteri är i drift. Genomsnittlig laptop batterier varar ca 1. 000 avgifter. Eftersom batterier försämras över tiden kan din behov bytas ut. Ta Toshiba Satellite A45 och blädderblock det över att lokalisera den horisontella batteriet kontur längst upp i mitten av enheten. Förutom detta kommer att batteriet Stängningsanordningen, som när gled till vänster kommer att lossa batteriet och gör att du kan ersätta den.
  2.
  Överväger att ta bort tangentbordet för Toshiba Satellite A45 om den upphör att fungera. Vänd Toshiba Satellite A45 och ta bort alla tangentbordet-relaterade skruvar, som identifieras med ett litet tangentbord ikon nära kluster av dessa skruvar. Använd din Phillips skruvmejsel för att göra det.
  3.
  Vrid Toshiba Satellite A45 tillbaka över och pop från tangentbordet sköld, som är direkt ovanför tangentbordet och strax under skärmen. Använd ett platt föremål som en kil för att bända under ändarna på skärmen till försiktigt pop upp den (slutet av en platt skruvmejsel kan fungera fint).
  4.
  lyft långsamt tangentbordet försiktigt ut, bara tillräckligt långt för att avslöja tangentbordskabeln som går från botten av enheten till botten av tangentbordet. Vid enheten bas kommer det att finnas på tangentbordskontakten, som måste vändas i upprätt position från plan, horisontell position den finns i. Detta kommer att koppla ur kabeln och ger dig möjlighet att helt ta bort tangentbordet. Du kan nu bild i ett nytt tangentbord, anslut kabeln och sätt tillbaka skruvarna.
  5.
  Överväg att ersätta Toshiba Satellite A45 display om det är en skärm problem. Börja med att ta bort skruvarna runt Toshiba Satellite A45 skärm bezel med Phillips skruvmejsel, ta sedan bort på ramen för att avslöja två metall fästen, en på vardera sidan av A45 skärm. Ta bort de två skruvarna från alla dessa också.
  6.
  Ta del av omriktaren kabel, som är kabeln rätt nedanför mitten av den nu exponerade displayen. Koppla ur den från omriktaren kabelkontakten bredvid den och sedan försiktigt dra skärmen upp och ut. Sätt i en ny skärm när det passar dig, och ersätta skruvar och bezel.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Hur vet jag om min dator tar PCI eller PCI Express grafikkort?

Relaterade artiklar


 • Hur avgör jag vilken storlek batteribackup att köpa?
 • hur man använder Autofyll i en Mac
 • hur du tar bort mobila enheter
 • hur man installerar minnesuppgraderingar
 • att bota min dator av skadlig kod när servern är upptagen
 • hur man använder enheter USB
 • instruktioner för hur du ändrar en patron Canon skrivare
 • hur man ansluter en extern hårddisk med en FireWire
 • hur man installerar drivrutiner för en HP Deskjet 5150 skrivare
 • hur du formaterar en 500 GB hårddisk