Dator > Hur avgör jag vilken storlek batteribackup att köpa?

 • Hur avgör jag vilken storlek batteribackup att köpa?


 • En avbrottsfri kraftförsörjning-även känd som "batteri backup" eller "UPS"-används för att ge ström till elektriska apparater i händelse av ett strömavbrott. En avbrottsfri kraftförsörjning omvandlar likström elektrisk energi (som levereras av en intern blybatteri) till växelström elektrisk energi.

  Eftersom det inbyggda batteriet i en UPS kan bara leverera elektrisk energi för ett ändlig tid, är det viktigt att välja en UPS som kan ge tillräckligt med ström för den tiden.

  Du behöver:
  skrivare
  . Papper.
  Dator.

  Batteribackup märkeffekter

  Varje avbrottsfri kraft har en effekt mäts i watt. Denna effekt är den maximala effekten i watt nätaggregatet kan ge under en kort tid (oftast mindre än fem minuter).

  En batteribackup som levererar mindre än den maximala belastningen kommer att ge effekt under en längre tid. Till exempel är en APC BE350G 200 Watt UPS kan leverera 200 watt för cirka en minut. Samma UPS kan leverera 100 watt i sex minuter.

  Fastställande Energiförbrukning

  En batteribackup kommer att kunna leverera el under en längre tid om batteriet backup inte levererar maximal effekt. Därför att låta en batteribackup att leverera ström så länge som möjligt är det avgörande för att avgöra hur stor effekt batteribackup är skyldig att tillhandahålla.

  Varje elektrisk apparat ansluten till ett batteri backup kommer att dra elektrisk ström. För att avgöra hur mycket ström den batteribackup skall lämna, få elektrisk ström med värden för varje elektrisk apparat i batteribackup ska leverera kraft till. Detta betyg kan hittas antingen på enhetens kontakten, eller vid den punkt där den elektriska kabeln kommer in i enheten (till exempel baksidan av ett kylskåp, mikrovågsugn eller radio).

  Lägg till den elektriska strömmen betyg värden tillsammans, och multiplicera med 120 volt. Till exempel, om en radio med en märkström 1 Amp och en trådlös telefon med en rating på 2 ampere är att vara ansluten till batteribackup, den maximala effekten som batteribackup skall lämna är 360 watt (eller, 120 volt x 3 ampere).

  välja en batteribackup

  För att ge kraft till den längsta tid, välj en batteribackup har en mycket större (minst dubbel) effekt än den elektriska apparater kräver. Använd aldrig en batteribackup som ger lägre effekt än den elektriska enheter kräver, vilket kan utgöra en brandfara, och kommer att skada batteribackup.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man bygger ett SLI gaming dator

Relaterade artiklar


 • hur man använder Canon PIXMA iP4300
 • hur man använder en mus med handen och ledvärk
 • hur man använder system för återvinning i en dator
 • information om hur man identifierar alla moderkort
 • hur man ansluter en extern hårddisk med en FireWire
 • hur man bestämmer MAC-adressen för en dator
 • instruktioner för hur du ändrar en patron Canon skrivare
 • hur man installerar hårddiskar på Dells stationära datorer
 • hur man använder scannern på en HP 2355 skrivare
 • hur man konfigurerar TCP / IP på en HP LaserJet 5