Dator > hur du återställer inställningarna på din IPAD

 • hur du återställer inställningarna på din IPAD


 • Apple IPAD som just har släppts har så många nya alternativ och funktioner att leka med. Det är mycket vanligt att användare att leka med enheten och bråka med inställningar som de inte vet hur man ändrar tillbaka. Djupet på funktioner och alternativ inom denna tablett är ganska djup och många nya användare tycker att det överväldigande i början.

  Lyckligtvis för de användare, finns det olika sätt att återställa en IPAD beroende på vad du skulle vilja raderas. Från återställa alla inställningar till strikt återställa din layout startskärmen ger enheten användaren med många alternativ. Följande steg kommer att beskriva hur du återställer den

  Du behöver:. .
  Apple Tablet


  1
  första, om du har problem att ansluta till en. nätverk eller vara ansluten till ett nätverk kan du försöka återställa dina nätverksinställningar.

  att göra detta, välj bara "Allmänt" följt av "Återställ" och tryck sedan på "Återställ nätverksinställningar". Göra detta kommer väl radera alla nätverk profiler och konfigurationer och återställa enheten till fabriksinställningarna. Wi-Fi kommer att kunna hjälpa dig att ansluta till ett nätverk.
  2.
  Nästa steg, om du har problem med tangentbordet och vad det accepterar och förkastar, prova med att återställa tangentbordet ordlistan.

  Återigen, för att nollställa lexikon, välj "Allmänt" följt av "Återställ" och tryck sedan på "Återställ Tangentbord Ordbok". Inom dessa inställningar kan du lägga till ord i ordlistan genom att förkasta de ord som IPAD antyder.
  3.
  Efter det, du kan återställa din layout grundfönstret liksom varningar läge att välja "General" och sedan "Reset" och sedan "Återställ hemskärmen" eller "Återställ Location varningar".

  Ibland när du först får experimentera med din enhet, kommer du ändra misstag hem inställningar skärmlayout och en snabb återställning av detta kommer att få dig tillbaka där du startade.
  4.

  Slutligen, om du har fått dig in i lite problem på din IPAD och vill starta nytt, prova med att återställa alla inställningar.

  att fullgöra denna uppgift, välj bara "Allmänt" följt av "Reset" och sedan "Återställ alla inställningar". Detta kommer att radera alla inställningar och inställningar som har sparats på telefonen. Om du är orolig för återställning radera "information" du behöver inte oroa dig. Kontakter, kalendrar musik, kommer videor och andra typer av "information" inte raderas.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man fixar nycklarna på en HP laptop tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur du installerar RAM i en Dell 2400 skrivbordet
 • hur man beräknar antalet watt på en PC
 • Lägga till en COM3 port på en dator
 • hur man installerar en bläckpatron i en Lexmark-skrivare
 • hur man använder Canon PIXMA iP4300
 • instruktioner för hur du ändrar en patron Canon skrivare
 • hur man installerar en HP Photosmart 7660 utan installations-CD
 • hur man kan återställa bilder till ett SD-minneskort
 • hur man bygger en arbetsstation pc
 • hur man kan producera hög musik från datorn