Dator > Felsökning och installera ett grafikkort

 • Felsökning och installera ett grafikkort


 • Samtidigt ha en snabb processor och gott om RAM arbeta för att göra din snabb dator sikt är ett grafikkort uppgift att se allt på din dator ser ut så bra som möjligt. Installera ett nytt kort och felsökning det när det väl är installerat är både relativt enkla uppgifter som kräver lite mer än några minuter av din tid

  Du behöver:.
  Skruvmejsel

  Installera. ett grafikkort


  1.
  Stäng av din dator och koppla ur strömkabeln och alla kablar som leder till ditt nuvarande grafikkort.
  2.
  Öppna datorn torn genom att skjuta sidopanelen bakåt och placera den åt sidan. Beroende på vilken typ som används av tornet kan du behöva en skruvmejsel för att lossa panelen fästelement.
  3.
  Sätt i grafikkortet i sin rätta kortplatsen och se till att det är minimal vicka. Du kommer att kunna se vilket spår som fungerar för ditt grafikkort som varje kortplats slag skiljer sig märkbart från alla andra, till exempel, PCI Express-kortplatser har en stor plats följt av en mindre plats. PCI-kort ha två måttligt långa tider medan AGP har tre lika fördelade fack. Ta bort din gamla grafikkort om man är närvarande.
  4.
  Stäng ditt torn och återanslut kablarna på baksidan av datorn. Se till att varje kabel har en fast anslutning till din dator, oavsett om det är sladden eller DVI /VGA-kabel som leder till ditt grafikkort.
  5.
  Slå på din dator och låt det starta upp sitt operativsystem.
  6.
  Installera grafikkort drivrutiner genom att antingen sätta in disketten som följde med grafikkortet, eller genom att ladda ner de senaste drivrutinerna från grafikkortet tillverkarens webbplats.

  Felsökning ett grafikkort


  1.
  Kontrollera att ditt grafikkort är kompatibelt med ditt aktuella operativsystem. Detta bör göras innan du köper grafikkort, men det är alltid klokt att se innan du försöker installera grafikkortet.
  2.
  Uppdatera drivrutinerna för både grafikkort och ditt moderkort. Genom att uppdatera dem båda, minimerar du risken för en oförenlighet fråga mellan grafikkortet och moderkortet samtidigt lösa aktuella frågor med kortet.
  3.
  Byt ut sladden som går från ditt grafikkort till din bildskärm. Ofta när videobilder börjar flimra eller kort ut, är det på grund av ett kort i DVI-eller VGA-kabel. Byta den gamla kabeln för den nya kommer att lösa detta problem.
  4.
  Kontrollera programinställningar. Många gånger när det finns ett problem inne i ett visst program, som ett tv-spel, ligger frågan med programvaran visuella inställningar.
  5.
  Rengör grafikkortet. En uppbyggnad av damm kan leda till ett grafikkort kortsluter eller brännande ut sig själv på grund av överhettning. Regelbundna damning kan hålla grafikkortet arbetar vid normala temperaturer och minimera risken för en bristsituation.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur reparera ett fel drivrutinen på en dator





Relaterade artiklar


 • hur att överföra filmer från en dator till en iPod
 • hur du formaterar en mobil minneskort i Windows
 • hur du flyttar en video från en dator till en extern hårddisk
 • hur du lägger till RAM på en acer laptop
 • hur man ansluter en dator till Internet via en mobiltelefon
 • hur du installerar minne i en HP Pavilion ZV 6000
 • hur man installerar RAID-hårddiskar
 • hur man använder Verizon Mobil Hotspot
 • hur man använder Ethernet med ett uppringt modem
 • hur man ansluter en bärbar tv för ljud