Dator > hur man bygger en dator enligt dina specifikationer

 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer


 • Bygga en dator enligt dina specifikationer kan vara förvirrande och komplicerad om du känner dig osäker med gemensam terminologi och dator byggnad resurser. Det är viktigt att väga de alternativen för varje enskild del av maskinvaran. Använd webbplatser som Newegg. com och Tigerdirect. com att jämföra priser och produkter. Du kommer att vilja sätta en budget för den totala produkten och hålla detta i minnet samtidigt plocka ut varje enskild

  Du behöver:.
  Internet-anslutning


  1. .
  Bestäm användning av datorn genom att lista de uppgifter som du kommer att använda datorn för och de områden i hårdvara bör du sänka dina investeringar i. Till exempel, om en dator kommer att användas för spel eller design, du kommer att vilja investera i grafik och minne. Om datorn kommer att användas för lagring och säkerhetskopiering, bör du investera i hårddisken matriser. Användare som vill köra en mängd olika applikationer och har allt springa snabbt borde investera i större processorer
  2
  Välj rätt grafikprocessorn. . Det är mycket viktigt att många spel och utforma program. Användare måste välja en GPU som är tillräckligt stort för att stödja deras tillämpningar, men liten nog att stanna i budgeten. Det är nu möjligt att länka två GPU: s tillsammans och fördubbla effektiviteten hos enheterna. I många fall användare kan länka två mindre GPU: s tillsammans för att skapa ett kostnadseffektivt alternativ till stora kostsamma GPU's.
  3.
  Välj minne som kommer att stödja de olika program som du kommer att köra. Ju mer minne du har, desto mer aktiva processorn utrymme du dra fördel av. När du köper din minne väljer du den nyaste kanal typ av minne du har råd. Du kommer också behovet av att säkerställa minnestyp stöds av ditt moderkort.
  4.
  Sök och jämför så många processor typer som du kan. Innehavare kommer att gå föråldrade snabbt, så det är viktigt att välja den nyaste, mest prisvärda modell du kan. Processorhastigheten kommer att gälla köra hastigheter och svarstid från andra program och applikationer.
  5.
  Välj hårddiskar som har tillräckligt med utrymme för alla dina filer som du kommer att överföra och innehålla tillräckligt fritt utrymme för ytterligare lagring. Det är mycket viktigt att överväga metoder för säkerhetskopiering och fail-kassaskåp. Forskning RAID-setups och överväga att köpa flera hårddiskar för att placera in i en av dessa matriser. RAID-enheter kan ställas in för att antingen öka prestanda eller skapa paritet för att skydda mot köra fel.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man använder Wi-Fi på Pantech 150

Relaterade artiklar


 • hur man använder mobila enheter
 • hur du ansluter en mus till en dator
 • information om mobil teknik
 • hur man installerar grafikkort på en ny dator
 • Lägga till en USB med controller förlängning
 • hur man uppgraderar ett moderkort utan att installera om windows
 • hur man använder scannern på en HP skrivare
 • hur man konfigurerar en USB-port till en seriell port COMM
 • hur man ansluter en dator till en TV
 • Ta bort enhet D efter att ha gjort en återhämtning disk på vista