Dator > hur man bygger en arbetsstation pc

 • hur man bygger en arbetsstation pc


 • Bygga ditt eget arbetsstationen behöver inte vara ett skrämmande uppgift. Att köpa rätt barebones kit och några andra delar kan göra processen mycket enklare. Alla gissningar har tagits bort från att veta vad som är rätt del att köpa. Dessutom, genom att bygga datorn på egen hand kan du spara en hel del pengar jämfört med att betala en professionell för att bygga det åt dig

  Du behöver:.
  Barebone PC-kit
  . Hårddisk.
  CD-ROM-enhet.
  Mus.
  Tangentbord.
  RAM.


  1.
  Ground själv. Rör vid ett metallföremål nära dig för att ta bort eventuell statisk elektricitet. Vidröra elektroniska komponenter utan jordning själv kan resultera i skador på komponenterna.
  2.
  Öppna fallet. Fallet kan förseglas med skruv eller en lättöppnad spärren.
  3.
  Montera moderkortet i målet. Moderkortet kommer att radas upp med förborrade hål i målet. Rada upp moderkortet och fäst den i fallet med skruvar.
  4.
  Fast processorn till moderkortet. Processorn ingår i barebones kit. Processorn kommer att vara hack på ett hörn. Facket den kopplas in också spårat i ena hörnet som en guide som visar dig inriktningen på placeringen. Snap processorn i facket.
  5.
  Fast kylflänsen till toppen av processorn. Kylflänsen kommer att placeras ovanpå processorn med en klämma. Detta kommer att leda värme från processorn och förhindra överhettning.
  6.
  Installera RAM i skårorna på moderkortet. RAM-moduler är räfflad för att där de bara kommer att passa i hålen i en riktning. Kontrollera att spåret linjerna korrekt och knäppa dem ordentligt i moderkortet.
  7.
  Installera hårddisken i anläggningen bur. De flesta fall kommer att ha en yta att montera hårddisken för att förhindra vibrationer och för att hålla enheten stabil. De kommer oftast monteras med skruvar eller en lättöppnad hållare.
  8.
  Anslut hårddisken. Hårddisken kommer att behöva vara ansluten till elnätet och till data kabel. De strömkontakter och datakontakter är formade för att där de bara kan passa in hårddisken i en riktning.
  9.
  Anslut CD-ROM. CD-ROM kommer att behöva vara ansluten till makten och datakabel. Den strömkontakter och datakontakter bildas för att bara kunna ansluta till enheten i ett sätt.
  10.
  Avsluta ärendet. Fallet kan låsa med en spärr som kräver inga verktyg. Dock kommer en del fall måste tätas med hjälp av skruvar i ryggen att fästa ett omslag till huset.
  11.
  Installera operativsystemet. Denna konfiguration kommer att kunna köra Microsoft Windows eller Linux.

  tips och varningar


 • En barebone kit kommer att omfatta fall, moderkort, processor och nätaggregat. Dessutom kommer de flesta moderkort har redan video, ljud och nätverkskort integrerat. Detta kit kommer att se till att du köper rätt delar till din dator och göra installationen enklare.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du formaterar en hårddisk genom fönster eller en startdiskett

Relaterade artiklar


 • hur ändrar bläckpatronen i en MFC-3220C skrivare
 • Felsökning av en Eee PC 900
 • hur du överför data från en gammal hårddisk till en modern hårddisk
 • hur man använder en dator om du är förlamad
 • hur man använder en kamera på Skype
 • hur man installerar ett ljud drivrutin på ett ASUS moderkort
 • hur man rengör rullarna på en dator skrivare
 • hur man använder en USB 2.0 kortläsare med ditt minneskort
 • hur man installerar en värme fläkt diskbänk cpu
 • hur man installerar RAID-hårddiskar