Dator > hur man använder en dator om du är förlamad

 • hur man använder en dator om du är förlamad


 • Att hitta metoder för att använda en dator när förlamad kan bidra till att ge ett medel för kommunikation och rekreation. Flera delar av utrustningen kommer att hjälpa förlamade människor använder datorer och utföra många av de funktioner som ohämmat. Många framsteg görs i den mänskliga kontakten fältet som gör att många förlamad datoranvändare ännu enklare tillgång i de kommande decennierna. Lösningar finns för närvarande många olika förlamning typer, inklusive helt förlamad individer

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  56K-modem.


  1.
  Inrättande av en enhet som tolkar hjärnans signaler är en av de bästa sätten att tillåta förlamad PC-användare snabb och enkel tillgång till sin dator. Dessa metoder är fortfarande ny, och många framsteg görs för att effektivisera funktionaliteten hos dessa enheter. Flera enheter på marknaden för närvarande att följa en användares hjärnvågor och att tolka dem inmatningskommandon för PC. Elektroder som bärs på huvudet av hur användaren beta hjärnvågor, och användaren kan kalibrera systemen att tolka impulserna i användbara kommandon. Dessa enheter fungerar på olika sätt för varje användare och är mycket anpassningsbara. En användare kan ha möjlighet att inrätta dessa typer av enheter att arbeta med vissa tankar, och andra användare kan kalibrera enheten att arbeta med muskel kommandon. I båda omständigheter, efter att kalibrera enheten kommer datoranvändning bli mycket lättare.
  2.
  Genomförande huvudet programvara motion tracking kan hjälpa användare att ha någon grad av kontroll över sin nacke. Spårning utrustning ansluts till datorn som övervakar var användarens huvud och tolkar rörelser till input kommandon. Sensor arrayer använda värmekameror för att hitta och spåra position i användarens huvud och ögon. Med hjälp av programvaran som styr sensorn, är kommandon kalibrerade att förknippas med vissa rörelser och positioner. Dessa kommandon har ett brett och används för att styra allt från kortkommandon till musrörelser och klick. Ögonrörelser kan också tolkas i stor utsträckning och används för ett stort antal kommandon, vilket gör detta alternativ gäller för personer som inte har ett brett utbud av huvudrörelser.
  3.
  Köp en lätt manövrerad mus och tangentbord. Lätt manövrerade mus och inställningar tangentbord används för att spåra input kommandon från en användare via en laserpekare som fästs på huvudet. Enheten fungerar med hjälp av en kontrollpanel som består av mer än 100 ljuskänsliga nycklar som aktiveras när lasern är avsedda för dem. Dessa tangentbord och mus installationer är effektiva och gör att användare som har en räckvidd på huvudet rörelse för att navigera sina datorer och skriva meddelanden på ett effektivt sätt.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man installerar drivrutiner för en HP Deskjet 5150 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en ny hårddisk på min laptop eMachines
 • hur man byter HD i en iMac
 • hur du formaterar T-Mobile MDA
 • hur man använder en dator om du är förlamad
 • hur man gör EyeToy kameran av PS2 arbetet på en dator
 • hur man kan förbättra svårt disk boot
 • hur man installerar grafikkort på en ny dator
 • hur man installerar minne i en Power Mac G4 med dubbla 533
 • instruktioner för hur du ändrar en patron Canon skrivare
 • hur man konfigurerar en USB-port till en seriell port COMM