Dator > hur man använder en SanDisk Micro SD

 • hur man använder en SanDisk Micro SD


 • SanDisk Micro SD är ett litet minneskort som används i många mobiltelefoner, digitalkameror och bärbara mediaspelare. Erbjuds i en mängd olika lagringsmöjligheter, dessa små kort som kan lagra upp till 500 digitala ljudfiler (beroende på komprimering används teknik), upp till 1. 500 digitala bilder eller mer (beroende på fotokvalitet inställning på kameran) och många videofiler . Även om mest "plug and play" SanDisk Micro SD-kort kräver viss försiktighet när de används

  Du behöver:
  Micro SD till SD omvandlare ärmen.


  1.
  Stäng av enheten där SanDisk Micro SD-kort kommer att införas och stänger du av enheten helt innan du tar ut kortet ur öppningen. Vissa enheter kan orsaka dataförlust eller skador på data på kortet om det är isatt eller tas bort när enheten är påslagen eller på annat sätt i drift.
  2.
  Hantera SanDisk Micro SD-kort bara av kanterna på kortet samtidigt förhindra hudkontakt med små kuddar metall anslutning på slutet. Fett kan orsaka en film för att bygga upp på anslutningen kuddar, som kan störa anslutningen om den installeras i en enhet. Statisk elektricitet på dessa kuddar metall anslutning kan orsaka bestående skador på data på kortet eller att kortet själv.
  3.
  Sätt in SanDisk Micro SD-kortet långsamt i en bifogad kortläsare till en dator om du försöker att överföra data till en PC eller en bärbar dator system. De flesta läsare är orienterad så att den metalliska anslutning kuddar av Micro SD-kortet måste vara vänd nedåt när de sätts i läsarens Micro SD-kortplats. Om kortläsaren enheten inte har en Micro SD-kortplats, men har en vanlig SD-kortplats, använda en Micro SD till SD omvandlare ärmen genom att sätta in Micro SD-kortet i kortplatsen slutet av omvandlare, kuddar metall nedåt. Skjut kortet rakt in i omvandlaren ärmen kortplatsen tills den är helt isatt. Om kortet inte vill infoga helt, inte tillämpas kraft. Ta ut kortet och vända den upp och ner och försöka sätta i det igen. Kortet ska glida in lätt utan kraft som behövs. När införas, skjut SD omvandlaren och in i kortläsaren och överföra filer så önskas.
  4.
  Vänta för dataöverföring från kortet till en dator för att slutföra innan du tar bort kortet ur läsaren kortplats. Borttagning av ett datakort av något slag från en enhet som läser eller skriver data till eller från kortet kan orsaka skada på data och själva kortet.

  tips och varningar


 • Sandisk har börjat inklusive teknologi till SanDisk Micro SD-kort som hjälper till att förebygga allvarliga skador från elektrostatisk urladdning om metallkontakter är misstag komma i kontakt. Men stanna på den säkra sidan att ta hand om din SanDisk SD-kort. Inte avsiktligt Rör metallkontakterna om möjligt och hålla enheten borta från vätskor. Trava inte upp någonting ovanpå kortet och avstå från böjning och böjning det. Korten kan fortfarande skadas svårt om misshandlade medvetet.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man använder scannern på en HP skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter min hk a820n till en HDTV
 • hur man lämnar in en iPhone app online
 • Hur får jag mitt Bluetooth för att ansluta till min mobiltelefon med Windows Vista?
 • intel skillnader i mobila processorer
 • typer av mobila datorutrustning
 • Ta bort enhet D efter att ha gjort en återhämtning disk på vista
 • hur man kan återställa en dator till fabriksinställningarna
 • hur man använder en HP fingeravtrycksläsare
 • hur man installerar en Brother MFC förare
 • hur man använder en bärbar dator och en mobiltelefon för tillgång till Internet