Dator > vad finns saker att titta efter när man köper en vinyl cutter?

 • vad finns saker att titta efter när man köper en vinyl cutter?


 • Vinyl fräsar utgör ett kostnadseffektivt sätt att producera kort till medellång serier av inomhus-och utomhusskyltar. Grundläggande vinyl cutter mönster har inte förändrats drastiskt sedan början av 2000-talet och konkurrensen har drivit ned priserna. En någorlunda kompetent dator aktör skall kunna upprätthålla och driva en vinyl cutter.

  System Software

  Kontrollera att det program kommer att stödja det arbete du gör. Är det förenligt med din stationära dator eller behöver du uppgradera din dator? Kommer programvaran kan du importera filer från program som Corel Draw och Adobe Illustrator eller måste konstverket skapas i fräsen programvara? Finns det några teckensnitt begränsningar och typsnitt levereras med saxen. Finns det en aktörs video som hjälper dig att lära dig att använda saxen? Är den manuella detaljerade och finns online-support tillgänglig? Hur ofta är systemprogram uppgraderingar tillgängliga och finns det en avgift för dem?

  Cutter Capabilities

  vilka hastigheter kommer maskinen att köra på och vad olika skärkraft är tillgängligt? Vad är den effektiva klippbredd på fräsen och är det tillräckligt för de typer av jobb du räknar? Har saxen har ta upp rullarna och lös plattorna tryck? Vad tjocklek av vinyl och vilka typer av specialitet material kommer skäret acceptera, och tror du att använda någon av dessa material? Betala inte för funktioner som du inte räknar med, men tycker om att utöka din marknader.

  stödmaterial

  Har fräs kommer med stöd material såsom konserver grafiska element att använda i skyltar, sport-och fastighetsbranschen logotyper och logotyper? Är utbildning på plats med? Är operatör utbildning video ingår och är de manualer detaljerade och illustreras väl? Var och vem kallar du för både operatör support och hårdvara stöd, vilka klockslag är denna service tillgänglig och finns det en avgift för det? Har företaget som säljer maskinen också sälja varor? Företag som också säljer varorna har en tendens att göra det lilla extra i form av stöd.

  Incitament

  Kommer det företag som säljer fräsen tillhandahålla incitament, till exempel ett par rullar av vinyl och tillämpning tejp för att komma igång eller en rabatt på vinyl för ditt första år. Kanske företaget kommer att försena start garantin i 120 dagar för att låta dig bli bekant med saxen verksamhet.

  Affärsfrågor

  När du är redo att göra en beställning måste du skicka den i ett brev. Precisera alla de överväganden och försäljningsvillkoren som du anser har enats om. Försök inte låta som en advokat, helt enkelt dokumentera vad som har överenskommits. Referens ditt kontrollnummer som medföljer. Syftet här är ganska enkel. Om säljaren är mindre än uppriktig om hans löften, kommer du att hitta mycket snabbt.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man återställer en bärbar dator till fabriksinställningarna

Relaterade artiklar


 • hur man installerar minne på en Acer Aspire 4315
 • hur rensa upp min nya HP-dator
 • varför flera saker bearbetning frågor
 • hur du tar bort en CMOS-batteri på en Compaq Presario R4000
 • hur du kontrollerar om ett ASUS moderkort garantin fortfarande gäller?
 • hur man ändrar batterier på min Dell laptop
 • hur man fixar & reparation bärbara datorer
 • hur du ändrar din upplösning på datorn
 • hjälp för hur du skriver ut med Windows Vista
 • hur man uppgraderar Compaq Evo D300 processorer