Dator > hur man skriver ut flygblad hemma

 • hur man skriver ut flygblad hemma


 • Skriva ut flygblad hemma kan du spara mycket pengar. Huruvida utskrift flygblad efter ett hem affärer eller släktträff, eller skriva ut månatliga nyhetsbrev, ett genomtänkt flygare får folks uppmärksamhet. Skriva ut en flygare med fram-och baksida information kan vara knepigt. Skrivaren kan ha en del funktioner tidsbesparande. Vissa dyrare skrivare har en framsida och baksida skriva funktion som kan spara dig mycket tid. Du kan skriva ut flygblad med någon skrivare, om den har denna funktion eller inte

  Du behöver:.
  Dator.
  Skrivare.
  Papper.


  1.
  Skapa din flygare med din dator.
  2.
  Kontrollera datorns handbok för att se om din skrivare kommer att skriva fram och bak på samma gång. Om du inte har din manual, titta på din skrivare för modellnummer eller namn på skrivaren. Om din skrivare har bokstäverna "DS" efter det antal, att det troligen kan skriva ut och baksidan på samma gång. DS står för dubbelsidiga utskrifter.
  3.
  Klicka på "File" knappen när du är redo att skriva ut fram-och baksidor av din flygare. Bläddra nedåt tills du hittar ordet "Skriv ut". Vänster-klicka på "Skriv ut". I skrivarfönster ser du skrivarens namn. På vänster sida du kan se några kryssrutor. "Skriv ut till fil", "Manuell duplex" och "duplex" Om du ser ordet "duplex" betyder det oftast att skrivaren kan skriva ut fram-och baksidan automatiskt. (Fortsätt till steg 4 om skrivaren inte har dubbelsidig utskrift. ) Välj "Duplex" och sedan "Alla" i "Sidintervall" område. Välj antal kopior. Du kanske vill skriva ut bara ett exemplar för att kontrollera att din flygare kommer att skrivas ut så som du vill. Klicka på "OK" för att skriva ut. Du bör nu ha en tryckt flygare med både fram-och baksidan trycks.
  4.
  Klicka på "File" knappen och bläddra ner tills du hittar ordet "Skriv ut". Klicka på "Skriv ut". I "Sidintervall" väljer du "Sidor". Skriv numret "1. " I "kopior", välj antal kopior genom att klicka på upp området för att öka antalet kopior eller skriva in numret. Du kanske vill skriva ut bara en kopia som ett test för att se till att din flygblad kommer att skriva ut på rätt sätt. Klicka på "OK" för att skriva ut. Detta skriver ut framsidan av din flygare.
  5.
  Vill skriva ut baksidan på din flygare, ladda den tryckta framsida (s) i skrivarens pappersmagasin. För att ladda placerar du vanligtvis den tryckta sidan uppåt med sidans överkant rubriken borta från insidan av skrivaren i skrivarens facket. Stäng facket. Klicka på "File" knappen och bläddra ner tills att du hittar ordet "ut. "Klicka på den och skriva ut rutan visas. I" Sidintervall "område välj" Sidor "och skriv in siffran" 2. "Detta kommer att skriva ut den andra sidan bara. I" kopior "område, kommer du Välj antalet kopior genom att klicka på uppåtpilen till "1. " Detta kommer att göra en enda testutskrift att se om du lagt i papperet ordentligt för skrivaren. Vissa skrivare dra papperet genom skrivhuvuden annorlunda. Du kanske behöva stänga av papper i motsatt sätt, och /eller vänder den tryckta sidan nedåt för att få baksidan på din flygare att skriva ut på rätt sätt. Om du vill ha mer än en tryckt flygare kopiera, repetera instruktionerna i det första halvåret steg 5 igen med rätt antal kopior du vill skriva ut. Klicka på "OK"-knappen för att skriva ut.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man skriver ut stora banderoller

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Iomega Zip 100 på Windows XP
 • hur man byter den termiska fläkten på en Dell Studio XPS 1640
 • hur du ökar grafikkort minne
 • Hur konvertera bin filer till iso-filer på en Mac
 • hur man öppnar och fixa hårddisken i en bärbar dator
 • Felsökning och reparation av en spira x20 lcd
 • hur man bränner en DL DVD
 • hur man installerar en HP Deskjet 6620 skrivare
 • hur till göra min dator spela spel snabbare
 • hur man hittar min smc kundnummer