Dator > hur man väljer ett reservbatteri

 • hur man väljer ett reservbatteri


 • Att ha tid att spara ditt arbete och korrekt stängas din dator under ett strömavbrott kan förhindra att problem uppstår. Du måste välja ett reservbatteri system som kan driva datorn tillräckligt länge för att du ska spara och avsluta ordentligt. Backup batterier eller avbrottsfri strömförsörjning (UPS-system), finns i olika storlekar och kan variera från några hundra dollar i kostnader för tusentals. De kan komma med funktioner som inte bara kommer att skydda din dator i händelse av strömavbrott, men också hantera flödet av strömmen till datorn i händelse av en elektrisk våg för att förhindra skador på din dator.
  1.
  Sök i produktspecifikationen för din dator, och alla andra relaterade objekt hårdvara du vill ansluten till backup-batteriet, för den mängd watt krävs för att driva alla objekt. Skriv dessa belopp på en bit papper. Lägg de belopp tillsammans, det är den minsta watt du behöver din backup batteriet att producera.
  2.
  Bestäm hur länge du behöver din backup batteri för att driva datorn. Detta kallas "run-time. " En kort run-time kan du spara det du arbetar med och stänga av datorn system. En längre run-time kommer du att kunna fortsätta arbeta. Backup batterier som ger en längre körtid är dyrare än de som bara ger dig tillräckligt med tid att spara och stänga. Skriv ner på papper hur mycket run-time som du behöver ha från din backup-batteri. .
  3
  Känn din spänningen för regionen du bor i, spänningen är den gängse finns i bostäder och kontor. Om du bor i Nordamerika behöver du ett reservbatteri som fungerar med 60Hz. Din backup-batteriet laddas genom dig hemma eller på kontoret byggnadens spänning. Din dator ansluts till batteriet och pluggar in batteriet i väggen. Batteriet används endast när den aktuella från byggnadens elsystem avbryts, annars är det i ett tillstånd av underhållsladdning medan den gör det möjligt att strömmen kan passera direkt till din dator. Din backup-batteriet måste vara förenliga med din byggnad ström för att behålla sin laddning och låta strömmen kan passera genom till din dator. Observera den spänning som din backup batteriet behöver arbeta med på din lista.
  4.
  Välj de funktioner du behöver. Varje ytterligare funktion på ett UPS-system kan avsevärt öka dina kostnader. Du kan välja en backup batteri system som automatiskt kommer att instruera din ansluten hårdvara för avstängning. Ett annat alternativ är tillgängliga är där din backup batteri kan upptäcka när strömmen kommer tillbaka och slå på din hårdvara igen. Skriv ner en lista över funktioner som du vill med ditt system.
  5.
  Bestäm om du behöver ett online, offline eller linje interaktiva system. Ett offline-system är det billigaste, och den upptäcker strömavbrott och växlar datorn ström till batteriet, men måste manuellt slås tillbaka. En online-system är den dyraste och används mest för situationer som involverar övervakning eller stänga utrustning livsuppehållande. Den förvandlar all makt till en övervakad och stabil produktion oavsett om strömmen kommer från en extern källa eller batteriet. En linje-interaktivt system upptäcker variationer i strömtillförseln, överspänning, och växlar mellan batteri och leva befogenhet att tillhandahålla avbrottsfri kraft automatiskt. Skriv ner vilka system som bäst passar dina behov.

  Tips och varningar


 • inkludera kostnaden för att ha din backup batteri servas av en professionell på årsbasis i din budget för den typ av backup-batteri du köper. Detta kan vara en avgörande faktor i ditt beslut, eftersom du inte bara att ha råd med backup batteri, men att kunna stödja kostnaden för att upprätthålla den.
 • Håll din backup batteri i en väl ventilerad plats och inte stapla papper eller andra brandfarliga föremål på den. Batteriet fall kan bli mycket varma under användning och kan möjligen starta en brand om de inte upprätthålls.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:olika sätt att använda datorn utan tangentbordet

Relaterade artiklar


 • hur man ansluta en enhet till ett nätverk USB-hubb
 • minne dataåterställning
 • hur man gör en Lexmark skrivare för xp tryck på Windows Vista
 • hur räntan bärbara hårddiskar
 • hur man kan bli av gamla datorer i Long Island, New York
 • Felsökning färgfälten på en PC till TV spel låda från K-World
 • hur man öppnar en Compaq Presario 1007t laptop
 • hur man hittar drivrutiner för ett Radeon X1250 grafikkort
 • Hur konvertera en laptop hd till en dator
 • varför magneter effekt datorer "diskar?