Dator > välja det bästa processor för dina spel dator

 • välja det bästa processor för dina spel dator


 • PC-spel lita på avancerad grafik och tenderar att vara resurs Hogs. När du handlar för rätt CPU, eller centralenhet, för dina spel behov, är det viktigt att du inser vilken typ av processorer kommer att ge den kraft du behöver för att styra din spelupplevelse och varför dessa processorer förmåga bör övervägas framför alla andra . Från multi-core processorer till multitrådade processorer med hög thermal design power, bör olika överväganden beaktas

  CPU-kärnor Och processorhastigheter

  Antalet kärnor som finns på din CPU kommer att avgöra hur många processer din dator kan slutföra samtidigt . Till exempel en processor med dubbla kärnor kommer att vara långsammare än en quad-core alternativet. Intel har en rad av processorer som är väl lämpade för spel, inklusive i3, i5 och i7-processorer. Eftersom din dators grafikprocessorer, eller GPU, kommer att hantera varje spelets grafik, är en dual-core processor tillräckligt ofta för en grundläggande gamer behov, medan en quad-core rekommenderas för tunga spel och online-spel. Minst en 2GHz processor hastighet rekommenderas också för spel, trots högre hastighet kommer att ge bättre resultat. Enkelt uttryckt är processorhastigheten den hastighet med vilken en CPU kan behandla förfrågningar skickas från hårdvara och mjukvara, båda viktiga faktorer för tunga spel.

  Thermal Design Power

  Fler ofta kallas TDP är thermal design power ett sätt att uttrycka den varmaste temperaturen en CPU kan nå och upprätthålla utan att orsaka försämring av funktion. Ju varmare en processor kan bli bibehållen maximal effektivitet, desto mer information man kan bearbeta och därför snabbare kan köras vid högre kapacitet. TDP är uttryckt som ett belopp driva enheten kan hantera och ändå behålla sin värme skydd.

  En processor som skjuts dra mer än TDP kommer att bromsa för att kompensera och kan misslyckas helt och hållet, så det är viktigt att ge systemet tillräckligt TDP kapacitet för att hantera hög effekt kräver av spel. Betyget siffrorna är en grov uppskattning av kapacitet, men det är säkert att säga att en processor med TDP på 100 W har en mycket högre kapacitet än ett betyg på 10 W, medan processorer från olika tillverkare som är dimensionerade för, säg, 100 W och 90 W kommer troligen att ha jämförbar kapacitet.

  flertrådad Cores

  Intel erbjuder en teknik som gör att varje behandling kärna för att hantera mer än en uppgift, eller tråd, vid en tidpunkt som tar full nytta av de processorer makt och samtidigt minska den tid olika uppgifter stå i kö för uppmärksamhet. Detta i sin tur möjliggör smidigare spel bearbetning. Använda Turbo Boost-teknologi, Intel-processorer har även möjlighet att öka "klockfrekvens," eller driftsvarvtal, ett system som behandlar genom att sätta ledig kapacitet att arbeta. Detta ökar produktiviteten i kärnor i användning, en viktig aspekt för spelsystem.

  dedikerat minne Supply

  Cache-minne används för åtkomst till senast använda data på begäran från processorns kärnor. Ju mer cache tillgängliga, desto snabbare en CPU kan minnas information, en viktig fördel när du spelar. L2 och L3-cache typer är typiskt förslag och cache alternativ kan köra upp till 8MB i storlek.

  Front Side Bus hastigheter på

  Front Side Bus är den hastighet med vilken processorn kan kommunicera med externa enheter och den faktiska processor . Ju högre frekvens av FSB, desto högre den totala prestandan av processorn. En FSB av 1066Mh /z eller högre rekommenderas för spel.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man kan överföra e-data på din Mac till ett Memory Stick

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en HP 93 bläckpatron färgskrivare
 • anvisningar för en extern USB-diskettenhet
 • hur reparera datorproblem
 • hur du uppdaterar en Dell pda
 • hur man rengör en hårddisk i enkla steg
 • hur är flashminne som används i verksamheten?
 • hur du uppdaterar bios på en Intel 865
 • varför externa enheter kostar mer än interna hårddiskar?
 • hur man ansluter en Acer Aspire One till en TV
 • Hur man använder en Dell Latitude 600 med en mobiltelefon som modem