Dator > typer av PC-enheter stöd lagring

 • typer av PC-enheter stöd lagring


 • Miljontals amerikaner beroende av uppgifter som finns i deras PC för deras dag till dag operationer. Detta gäller oavsett om du är högskolestudent som lagrar alla sina läxor på en dator eller en amerikansk arbetare som bygger på en dator för att hålla reda på lager, kalkylblad och affärsmöten. Om något skulle hända med din hårddisk eller din dator kan du förlora flera års arbete. Tack och lov är det enklare än någonsin att säkerhetskopiera informationen på datorn, och det finns flera alternativ att välja mellan när du gör så.

  CD /DVD

  Skriva data till en rad tomma CD-eller DVD-skivor är en av de vanligaste metoderna som används vid säkerhetskopiering av data. Standard CD-skivor kan hålla nästan 800 megabyte data, medan vissa DVD rymmer nästan 9 gigabyte data. Dessutom tomma CD-och DVD-skivor finns för enbart småpengar, vilket gör dem extremt kostnadseffektiv metod för säkerhetskopiering av PC-data.

  Flash Drives

  Flash-enheter, även känd som USB-minnen, är små enheter som är beroende av solid-state minne för att lagra data dator backup. Dessa är oftast mer tillförlitliga än vanliga hårddiskar på grund av att det inte finns några rörliga delar som slits ut med tiden. Flash-enheter är små nog att placeras i fickan eller fäst på en nyckelring utan att lägga någon märkbar vikt. Flash-enheter kan innehålla flera gigabyte värde av data PC-säkerhetskopiering kan köpas ganska billigt på de flesta stora elektroniska butiker.

  Externa hårddiskar

  Externa hårddiskar har skjutit i höjden i popularitet som ett sätt att lagra PC-säkerhetskopiering. De tillverkas av många att känna igen namnen i branschen, inklusive Western Digital och Seagate, och en del kan hålla en terabyte eller mer av datoriserade uppgifter. Du kan även konvertera en vanlig intern hårddisk till en extern för backup lagring genom att köpa bara den externa hårddisken låda.

  Lagring online

  Tack för att öka Internet-hastigheter och säkrare uppkoppling, är många konsumenter vänder sig mot nätet lagringsservrar att säkra säkerhetskopierade data för sin dator. Detta har många fördelar, den största är det faktum att du inte behöver oroa sig för att hålla din information säker, online lagring företaget hanterar allt detta för dig. Dessutom kommer dina uppgifter att fortfarande säkra och tillgängliga på nätet i händelse av brand eller annan typ av katastrof. Vissa webbplatser erbjuder ett visst mått av fri online lagring utrymme, men detta är ganska begränsad. Att ha tillräckligt med online-utrymme för att lagra hela din data PC-säkerhetskopiering, måste du förmodligen att hitta en plats som tar ut en månadsavgift.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man byter en magenta patron för en HP 3600 som skriver ut endast svart

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en Xbox hdd för användning via en dator
 • hur man registrerar ett äpple ipad
 • hur man installerar en HP ze5270 minneskort
 • hur man uppgraderar en E1705 processor
 • hur man fyller en Lexmark 2300 med bläck
 • Hur du tar en Acer 2410 laptop isär
 • hur du uppdaterar firmware på hp 2840
 • välja det bästa processor för dina spel dator
 • hur du uppgraderar processorn för iBook G3 500
 • hur man fixar HP Office Jet 5510 fel bläckpatron