Dator > hur du lägger till minne till en HP Pavilion Elite m9250f

 • hur du lägger till minne till en HP Pavilion Elite m9250f


 • HP Pavilion Elite M9250F är Desktop Tower dator med Windows Vista Home Premium. Den Pavilion Elite M9250F har fyra interna kortplatser för minnesuppgraderingar, gör det möjligt att stödja en högst 4 GB. Eftersom Windows Vista kan använda stora mängder minne effektivt, kan snabba vinster ses om du uppgraderar ditt minne, särskilt om du brukar köra flera program samtidigt. Lägg till minne till din HP Pavilion Elite M9250F om du letar efter ett billigt sätt att öka datorns prestanda.

  Du behöver:
  Phillips skruvmejsel
  . DDR2-1066 (PC2-8500) 240-pin DDR2-SDRAM desktop minnesmoduler (max 4, 1 GB vardera).


  1.
  Stäng av HP Pavilion Elite M9250F ner och koppla loss alla kablar och tillbehör. Flytta Pavilion Elite M9250F till en arbetsyta. Datorns chassi har en sidopanel med en upphöjd stor läpp på ryggen. Placera chassi på sin sida så att panelen med upphöjd kant är på topp.
  2.
  Ta bort den stora skruven från baksidan av Pavilion Elite M9250F och använda metall läppen för inflytande för att glida panelen bort av datorchassit.
  3.
  Leta reda på stora metallkapsling på framsidan av datorchassit. Denna kapsling håller hårddiskar för Pavilion Elite M9250F. Ta bort de två Phillips huvud skruvarna som håller höljet på plats, tryck sedan ner på metallen knappen bakom skåpet. Använd skruvmejsel för hävstångseffekt. Med knappen intryckt och skjut höljet ur sitt läge. Ställ skåpet undan inuti chassit, eller ta bort kablar och ta höljet ur chassit. Med det hårda bort frekvensomriktarens kapsling, de fyra minne uttag av Pavilion Elite M9250F blir synliga.
  4.
  Dra den vita plastclips på båda sidor av en RAM-modul isär för att släppa modulen från uttaget, dra sedan ut RAM-modulen ur Pavilion Elite M9250F. Upprepa detta steg om du tar bort flera RAM-moduler, eller hoppa över detta steg om du lägger till moduler samtidigt som de befintliga.
  5.
  Kontrollera att den vita plastclips på sidorna av RAM-socklar som du vill installera RAM-moduler i pressas helt. Rada upp ersättande RAM-modulen så att skåran på modulen är i linje med fliken inne i RAM-uttaget, tryck sedan modulen rakt ned i sockeln tills plastclips kommit upp runt RAM-modulen. Upprepa denna process med varje RAM-modul som du vill lägga till.
  6.
  Installera om hårddisken inneslutningen. Placera skåpet så att fyra tjänster på undersidan går in i hålen i botten av Pavilion Elite M9250F, skjut sedan inneslutningen tills metall knapp som du tryckte för att frigöra det klick. Byt ut alla kablar som du kopplas bort och ersätta de två Phillips huvud.
  7.
  Tillbaka sidostycket av Pavilion Elite M9250F, skjuta den tills hålet på baksidan av Panelen är i jämnhöjd med hålet på baksidan av datorn chassi. Sätt tillbaka skruven.
  8.
  Tillbaka Pavilion Elite M9250F till sitt ursprungliga läge, och ersätta alla kablar som togs bort.

  Tips och varningar


 • Kontrollera att nätkabeln är frånkopplad innan du gör något inuti datorn fallet. Delar av systemet kan drivas även när systemet är avstängt. Du riskerar personskador eller skador på kretsen om strömmen inte kopplas bort.
 • Statisk elektricitet kan skada elektroniska delar. Jorda dig genom att röra en metalldel på datorns chassi, eller använd ett antistatiskt armband, innan du rör RAM eller andra kretskort.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man fyller en HP 901 bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP ze5270 minneskort
 • hur man skriver ut ett vykort på en HP J6400 officejet
 • hur man passar eller stapla två Type II PC-kort i slots när båda är för höga
 • hur man bifoga en HP Deskjet 3845 skrivare till Microsoft Vista
 • hur man rengör skrivhuvudet för en C84 skrivare
 • hur man bygger skrivbordet på systemet 9 för Mac
 • hur du vill justera patroner av en HP psc 950xi
 • hur man använder LightScribe utan nätverk förare
 • hur du tar bort McAfee Firewall nätverk filter miniport
 • Hur kopierar jag dokument med hjälp av min HP Deskjet f380?