Dator > egenskaper nätverk datorer på marknaden

 • egenskaper nätverk datorer på marknaden


 • Nätverk datorer är arbetsstationer utformade för att vara låg i enskilda makt, men stark när det gäller att arbeta tillsammans och dela resurser i ett lokalt nätverk. Nätverk datorer utför ofta bättre än enskilda datorer när det gäller multitasking, grafik, processor och minne kapacitet eftersom de kan utnyttja angränsande datorns outnyttjade resurser. Datorer i nätverket är bäst när de används för visuellt baserade arbete såsom animering, rendering bilder, teknik-simulering, matematisk tomter och mekanisk konstruktion i 3D. Det finns två stora leverantörer av arbetsstationer: Dell och HP. Sun Microsystems ger UNIX-baserade arbetsstationer. När du väljer en linje av arbetsplatserna, är det viktigt att besluta om vilka arbetsstationer behövs för, om de har en betoning på multitasking, grafiska eller 3D arbetsprestationer, pålitlighet eller kostnad.

  Network Computer Kännetecken

  Nätverk och arbetsstation datorer är byggda med fokus på tillförlitlighet, prestanda och multitasking. Arbetsstationer använder professionella höga prestanda grafikkort sådan NVIDIAs Quadro istället av högpresterande kort inriktad spel såsom NVIDIAs GeForce. När det gäller multitasking, nätverk datorer har ofta flera processorer uttag och ett större antal minne uttag än normalt persondatorer, vilket gör det möjligt för dem att hantera krävande arbetsuppgifter och dela resurser. När det gäller tillförlitlighet, arbetsstation datorer har ofta stöd för ECC-minne. ECC-minne är felrättande minne, som gör en dator betydligt mindre känslig för grundläggande problem och mycket mer tillförlitliga än en vanlig persondator i det långa loppet.

  I korthet arbetsstation datorer har ofta ett stort Antalet minne uttag kunna använda registrerade moduler, tillförlitligt operativsystem, högpresterande professionella grafikkort, flera bildskärmar, grenuttag processor, high-end processorer och stöd för felrättande minne.

  Typer av arbetsstationer

  Det finns flera typer av datorer som marknadsförs som arbetsstationer eller datorer nätverk. Från 2010 använde majoriteten av marknaden x86 till 64 mikroprocessorer i arbetsstation datorer. Nätdatorer köra en Windows, Linux, MacOS X eller Solaris 10 operativsystem. Från och med 202C det enda företag att fortsätta att tillverka Unix-arbetsstationer är Sun Microsystems. Några försäljare sålde även mono uttag system som arbetsstationer, men i allmänhet inte anses vara normal, hög kvalitet arbetsstation system som SGI Virtu VS3xx eller IBM HC10.

  Majoriteten av kvalitet, kan tillförlitlig arbetsstationer och med 2010 kan köpas från två kapabla företag. HP och Dell

  Dell arbetsstationer

  Dell är en ledande tillverkare av arbetsstation datorer. Den har flera olika typer av arbetsstationer, alla inriktade på olika behov hos konsumenten. Det har arbetsstationer avsedda för människor som gör en hel del arbete med 2D eller 3D modeller eller datorstödd utformning. En annan typ av arbetsstation är utformad för avancerade teknik, tekniska och vetenskapliga beräkningar och multi-threaded/multitasking miljöer ansökan. Det finns också arbetsstationer utformade för begränsat utrymme multi-threaded/multitasking arbetsstation miljöer såsom finansiell analys, digital video och innehåll design. År 2010 var linjen för Dell-datorer avsedda för nätverk eller arbetsstationer som kallas Dell Precision linje, inklusive Dell Precision T1500 Dell Precision T7500 Dell Precision T5500 och Dell Precision T3500.

  HP Workstation

  HP är ett annat företag som har ett specialiserat sortiment av arbetsstation datorer. Som med Dell, har det flera alternativ som är beroende av pris och makt. Från 2010 alla sina arbetsstationer integrerat professionella grafikkort NVIDIA Quadro och hade ett nätaggregat som var över 80 procent effektivare. De tidiga 2010 raden av arbetsplatser inkluderar HP Z200, HP Z400, HPZ600 och HPZ800.


Previous:Hur får man en 3G-nätverk utan en trådlös router Next:hur man bifoga ett nätverk kontakt till en Ethernet-kabel

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in ett nätverk med en HP j6480 trådlös skrivare
 • Hur får man en 3G-nätverk utan en trådlös router
 • hur man bifoga ett nätverk kontakt till en Ethernet-kabel
 • hur man bygger ett nätverk hemma säkerhet med en dator
 • hur man ansluta en enhet till ett nätverk USB-hubb
 • hur man använder ett nätverk usb Windows-skrivare på en Mac
 • egenskaper nätverk datorer på marknaden
 • hur man hittar en bra skrivare nätverk laser
 • hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator