Dator > hur man uppgraderar en mac hd på en USB-port

  • hur man uppgraderar en mac hd på en USB-port


  • Macintosh kan köra program för att uppgradera kapaciteten hos hårddiskar genom att omorganisera var data lagras finns på enheten. Du kan uppgradera en extern Mac USB-hårddisk med hjälp av en hårddisk program underhåll nytta. Det finns ett antal av dessa program för Mac, vissa ger en rättegång användning före köpet. Uppgradering av externa Mac USB-hårddisken kommer att förbättra sin prestanda, men gör en säkerhetskopia av innehållet först för säkerhets skull
    1.
    Hämta en hårddisk underhåll hjälpprogrammet till skrivbordet, till exempel Drive Genius-programmet (se länk i Resources).

    2.
    Dubbelklicka på den hämtade filen en gång. Följ menykommandon för att installera programmet på Mac huvudsakliga hårddisk.
    3.
    Anslut USB-kabeln från den externa Mac-hårddisk till en USB-port på Mac. Vänta tills ikonen för den externa hårddisken för att visas på skrivbordet.
    4.
    Dubbelklicka på ikonen för Mac huvudsakliga hårddisk. Dubbelklicka på "Program" mapp som finns inne i fönstret som visas på skrivbordet.
    5.
    Scrolla ned inne i "Program" fönstret tills du kommer till den hårda driva underhåll hjälpprogram. Dubbelklicka på hårddisken underhåll programverktyg för att starta den.
    6.
    Vänta på ikoner för alla tillgängliga hårddiskar visas i den vänstra kolumnen på hårddisken underhåll nytta programmet huvudskärmen.
    7.
    Klicka på ikonen för den externa USB-hårddisk som är i den vänstra kolumnen. Välj "defrag" eller "Defragmentation" från "Selections" eller "Choice" i rullgardinsmenyn längst upp till höger på hårddisken underhåll programverktyg huvudskärm.
    8.
    Klicka "Start" eller "Begin" knappen i det nedre högra hörnet av hårddisken underhåll programverktyg huvudskärm. Klicka på "Start" eller "Fortsätt"-knappen på "Varning /Bekräftelse" fönstret som visas för att påbörja defragmenteringsprocessen.
    9.
    Vänta några sekunder som ikon för extern USB-hårddisk försvinner från skrivbordet.
    10.
    Vänta som defragmentering skärmen på hårddisken underhåll nytta programmets viktigaste skärm börjar flytta, optimera och uppgradera data på extern USB-hårddisk. Detta förfarande kan ta upp till sex timmar, beroende på lagringskapacitet extern USB-hårddisk och omfattningen av defragmentering som behövs.
    11.
    Klicka på "Fortsätt" eller "Klar" bekräftelsefönster som visas på skärmen när hårddisken underhåll nytta programmet är klart uppgradering av extern USB-hårddisk.
    12.
    Vänta några sekunder för den externa USB-hårddiskens ikon ska visas på skrivbordet.
    Avsluta hårddisken underhåll hjälpprogram.

    tips och varningar


  • En inbyggd USB-porten ger en stabilare dataöverföring än en USB-hubb.
  • Losing strömmen till datorn medan defragmentering pågår kan skada den externa USB-hårddisk.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man rengör och upprätthålla en HP LaserJet 5000





Relaterade artiklar


  • HP Desktop 9650 skrivare felsökning
  • hur du tar bort en IBM hårddisklösenord
  • hur du lägger till RAM-minne till en Sony Vaio
  • hur man ansluter en dator med Bluetooth till en USB-skrivare
  • hur du uppgraderar RAM-minnet för en emachine dator
  • hur man korrekt uppgradera RAM-minnet på en dator
  • hur man gör återställnings-cd/dvd
  • hur du återställer filer säkerhetskopierade på cd
  • hur man uppgraderar en Hewlett Packard dator
  • hur man byter strömförsörjningen för en HP slimline s7210n