Dator > Sound Blaster instruktioner

 • Sound Blaster instruktioner


 • Sound Blaster är namnet på en PC-baserad grupp av ljudkort utvecklas genom skapande Labs. Ett ljudkort är vanligtvis en expansion till din dator som gör det möjligt att ingående och utgående av ljudsignaler och oftast används i där ljud-element till olika multimedia funktioner, såsom videoredigering. Försök att inte skrämmas av datorns inre arbete, installerar ett Sound Blaster-kortet är ganska enkel

  Du behöver:
  PC
  . Sound Blaster-ljudkort.
  Sound Blaster föraren skiva.
  Philips skruvmejsel.
  Internet.

  Förbereder för installation


  1.
  Koppla ur datorn. För att undvika personskador, ta bort alla kablar anslutna till datorn. Förutom elektriska stötar, finns det också rörliga delar på insidan av enheten.
  2.
  Öppna upp din dator torn. Det bör finnas en relativt enkel metod för att öppna din enhet via en eller två skruvar, eller en spärr. Om du befinner dig som behöver hjälp med att öppna datorn behöver du bara besöka företagets hemsida och bestämma hur man öppnar tornet via online-manualen.
  3.
  Leta reda på PCI-kortplats. På baksidan-sidan av datorn, kommer du att märka en eller två tomma vikar, eventuellt bredvid kortplatsen som inrymmer Internet-anslutningar. På insidan, kommer du att märka att dessa tomma fack motsvarar tomma PCI-platser. En PCI-kortplats är en lång kortplats används för att ansluta hårdvara till din dator.
  4.
  Ta bort en tom PCI-kortplatsen. Lossa skruven som håller i en av PCI-kortplats täcker, och ta av locket.

  Installerar ljudkortet


  1.
  in Sound Blaster-ljudkort. Använda noga med att inte röra vid metalliska kontakten försiktigt in kortet i den tomma hållaren. Den bör passa in tätt och vara helt i jämnhöjd med baksidan.
  2.
  Säkra Sound Blaster-kortet till datorn. Använd samma skruv som kom från locket, fäst-kort till datorn. Om det sitter korrekt ska kortet vara helt i linje med hålet på datorn.
  3.
  Närbild datorn tornet, återanslut alla kablar du bort innan och starta datorn.
  4.
  installera drivrutinerna. Varje ny enhet måste ha lämpliga drivrutiner för att det ska fungera. Så, med allt tillsammans med auto-detect funktion bör bestämma vad objektet som du har och tar dig via Internet till rätt drivrutin som ska installeras. Om detta inte sker automatiskt, helt enkelt installera Sound Blaster skivan drivrutinen som följer med Sound Blaster-ljudkort och följ instruktionerna.

  Tips och varningar


 • Vissa delar på ljudkortet är ömtåliga. Försök att hantera kortet endast i kanterna och undvik att röra det metalliska anslutning till varje pris.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man fyller en Lexmark X1270 bläckpatron färgbläck

Relaterade artiklar


 • hur man kan utvidga din Bluetooth-räckvidd
 • hur du säkerhetskopierar Boot Camp
 • hur man rengör bläckpatronen för en Hewlett Packard 648c med en bläck test
 • hur man byter en enhet i ett 5430us Compaq Presario
 • hur tysta tangenter när du skriver på en Toshiba laptop
 • hur man gör datorhögtalare starkare
 • hur man fyller en Lexmark X1270 bläckpatron färgbläck
 • fördelar och nackdelar med att jämföra bärbara datorer
 • Lägga till en ny moderkortet
 • hur man kan spela iso filer från ett Memory Stick