Dator > hur man bygger billiga stationära datorer

 • hur man bygger billiga stationära datorer


 • Det främsta skälet för att bygga billiga stationära datorer beror på att konsumenterna har full kontroll över vilken typ av hårdvara den är utrustad med, och hur mycket de betalar. Om du föredrar att bygga din egen dator genom att köpa alla datorer komponenter individuellt, det finns flera saker att tänka på, samt viktiga frågor som ska ställas
  1.
  Bestäm hur kraftfull din dator behöver vara. För att bygga stationära datorer utan att spendera en stor summa pengar, fråga dig själv om du behöver det för spel och multimedia, eller helt enkelt att utföra vardagliga arbetsuppgifter-relaterade uppgifter. Priserna på dessa två typer av plattformar varierar kraftigt, därför är det viktigt att veta vilken typ av verksamhet du kommer att utföra regelbundet
  2
  Forskning varje dator komponenter innan du gör ett köp. . När du köper datorkomponenter, onlinebutiker tenderar att ge sina kunder mindre rabatter som snabbt kan lägga upp till stora besparingar. Om du väljer att köpa en dator delar lokalt, göra en jämförelse av varje enskild produkt varje butik säljer, eftersom detta kommer ge dig en uppfattning hur dyrt datorn komponenter kommer att bli.
  3.
  Kolla på köpet bin. Bara därför att en produkt är renoverat, innebär det inte att det inte fungerar ordentligt. Detta kan endast innebära den ursprungliga ägaren hittade en bättre efter inköp bland andra möjliga orsaker. Här kommer du ofta hitta delar rabatt dator eftersom de kan användas, eller helt enkelt därför att de inte längre förseglas.
  4.
  Gör din dator hållbara. Även om du inte behöver den senaste tekniken för att bygga stationära datorer, se till att din ofta använda komponenter pågå under flera år. Till exempel när man köper billiga datordelar, köpa tillräckligt med datorns minne för att undvika att köpa mer i en nära framtid, vilket potentiellt kan leda till fler onödiga kostnader.
  5.
  Köp inbyggda komponenter . Datorn är moderkortet bland de viktigaste komponenterna att beakta när man bygger billiga stationära datorer. För att undvika att spendera extra på ett grafikkort eller ljudkort genom att köpa var för sig, leta efter ett moderkort som har en sådan dator delar som ingår som en del av styrelsen själv.
  6.
  Lita på öppen källkod. När det gäller billiga stationära datorer, bör du inte bara leta efter komponenter rabatt hårdvara, men också överväga gratis program. Ett operativsystem (OS) är en av de dyraste programmen att köpa en dator. Därför förlitar sig på en fri OS, samt kontor /program produktivitet som alla distribueras fritt.

  Tips och varningar


 • Forskning varumärken dator och företag innan de köper deras komponenter. Läs läsare innan beslut fattas om vilka delar du ska köpa.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man tråd en potentiometer med en fläkt

Relaterade artiklar


 • hur man ändrar färg på en Kodak esp3 skrivare
 • fördelar och nackdelar med att jämföra bärbara datorer
 • hur man rengör en platt skärm dator
 • den bästa hårdvaran brandväggar
 • hur du kör dubbla bildskärmar i AutoCAD LT
 • instruktioner för en Dell OptiPlex cpu fläkt svepning
 • hur du fyller två hårddiskar i en bärbar dator
 • hur man håller en Epson R320 utskrifter med låg bläck påminnelse
 • Hur konvertera en Windows Media Center video till DVD
 • hur man gör en PS3 upptäcka att en Bluetooth-aktiverad dator