Dator > hur man bygger en gaming PC AMD Phenom

 • hur man bygger en gaming PC AMD Phenom


 • AMD Phenom är en flerkärnig processor som utvecklats av AMD. Det är effektivt för de flesta high-end system samt multitasking situationer, vilket gör den perfekt för spelsystem. För att bygga en AMD Phenom spelsystem, kommer du vill se resten av din dator komponenter är också hög slut. Kompatibilitet är också en viktig fråga när du lägger din AMD spel dator tillsammans

  Du behöver:. .
  Fall Gaming dator
  2-8 GB RAM.
  AMD Phenom processor och kompatibla moderkort.
  256 + grafikkort.
  Stor hårddisk.
  Ytterligare spel hårdvara.


  1.
  Köp en AMD Phenom kompatibel moderkort. Många maskinvaruproblem webbplatser listas moderkortet till processorn kompatibiliteter vid inköp. Men om du är förvirrad om att hitta en kompatibel moderkort har AMD: s webbplats ett moderkort rekommenderas lista verktyg (se Resurser). Välj helt enkelt särskilt märke av AMD Phenom från den nedrullningsbara listan och tryck på "Ny sökning".
  2.
  Inköp massor av RAM-minne (Random Access Memory). Minnet är extremt avgörande för spelprestandan. De flesta high-end gaming datorer kommer att innehålla flera gigabyte RAM-minne, var som helst från 2 till 8 spelningar. Välj högre kvalitet RAM såsom DDR2 (Double Data Rate 2), som enligt AMD: s webbplats, är förenlig med AMD Phenom-processorn.
  3.
  Köp en high-end grafikkort . Leta efter grafikkort som har minst 256 MB eller mer grafikminne. De flesta av de nuvarande high-end kort har någonstans 512 till 1 gigabyte grafikminne. Video kort kommer också i en mängd av ankomst-format, såsom PCI, PCI Express eller AGP. Beroende på hur många slots ditt moderkort har, kan du också köra flera grafikkort samtidigt för bättre prestanda. AMD Phenom-processorn har också en funktion som kallas HyperTransport, vilket gör att du kan spelet i högupplöst 1080p.
  4.
  Köp en stor hårddisk. Leta efter en hårddisk som är på 500 GB eller mer och minst 7200 RPM's. Vissa spel som MMORPGS (Massive Multiplayer Online Role-Playing Games) har regelbundet uppdaterat innehåll och utbyggnader som kan ta upp stora mängder utrymme över tiden.
  5.
  köp ytterligare gaming hårdvara för en bättre spelupplevelse. Extra hårdvara för att förbättra din spelupplevelse innehåller en hög kvalitet ljudkort, högtalare, stor bildskärm och spel mus och tangentbord. En snabb kabel eller DSL Internet-anslutning är också mycket viktigt om du planerar att göra spel på nätet.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man gör datorhögtalare starkare

Relaterade artiklar


 • tips om att köpa en pc
 • hur man kan öka hastigheten dator cpu
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • hur man återställer Mac Pro minne
 • kan du bara köpa på skärmen för en bärbar dator?
 • hur du extraherar filer från en dator med ett dåligt moderkort
 • kan återställa diskpartitioner
 • hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio
 • hur man installerar MS SQL 2005
 • vad är skillnaden mellan en mini-laptop och en bärbar dator?