Dator > den bästa hårdvaran brandväggar

 • den bästa hårdvaran brandväggar


 • Du behöver:
  fuktig trasa
  . Tvättsprit.
  . Eltejp

  Det finns två typer av brandväggar finns tillgängliga för din dators säkerhet: en programvara brandvägg och en hårdvarubrandvägg. Säkerhetsprogrammet för de flesta datorer inkluderar en mjukvarubrandvägg som många operativsystem. En hårdvarubrandvägg vanligtvis används för att säkra nätverk som tenderar att besöka webbplatser som ökar exponeringen och risken eller nätverk som kräver extra säkerhet för sin information. Top-of-the-line hårdvarubrandväggar kan vara extremt dyrt, men kostnaden kan blek i jämförelse med värdet på din säkra data.

  Astaro Security Gateway 525

  Denna brandvägg är tänkt att rikta stora nätverk av mellan 600 och 3. 000 användare och kostar $ 30. 000 till $ 50. 000 med ytterligare kostnader för garanti och support. Hårdvaran ger VPN funktionalitet (Virtual Private Network), malware scanning, filtrering av skräppost, innehållsfiltrering, intrångsskydd och post kryptering. Installationen av hårdvaran är relativt enkel. Enheten kan köpas som programvara endast innehåller en lång lista med funktioner. Det Astaro är en av de dyraste produkterna tillgänglig, men det är effektivt för företag att skydda miljontals dollar av uppgifter.

  Cyberoam CR15i

  Denna brandvägg är mycket billigare på ca $ 500 och det är en bra passform för ett litet kontor eller företag. Denna enhet innehåller VPN-kapacitet, webb-innehållsfiltrering, trafikledning, antivirus-och anti-spam skydd. Hårdvaran har en praktisk programvara som har många användbara funktioner rapporteringen. Installationen av enheten tar inte särskilt länge. Brandväggen genomströmningen på enheten är 90 megabyte per sekund. Hårdvaran levereras med ett års kundsupport, och det kan vara det bästa budget brandväggen val.

  Juniper Networks SSG 550M

  Denna brandvägg är i mitten-of-the-road pris på ca $ 13. 000. Med rik funktioner och en bra historia av pålitlighet, är Jupiter en säker hårdvara med många funktioner kopplade till välkända företag. Den Jupiters anti-virus skydd är baserat på sökmotorn på Kaspersky Lab, är dess anti-spam en del av ett samarbete med Symantec och dess innehåll filtrering använder programmet SurfControl. De tätt packade Nätverksportar kan vara förvirrande och du kan behöva kundsupport för att installera ordentligt.

  Netgear FVS318G

  Om du bara behöver den enklaste av brandvägg och du har inte råd med säkrare alternativ, är denna brandvägg tillgänglig för mindre än $ 150. Brandväggen erbjuder inte skydd för många av de andra enheterna och dess viktigaste funktion är möjligheten för en VPN. I själva verket är det en router med en enkel brandvägg inbyggd Netgear Enheten fungerar bra med DSL anslutningar men det är inte tillräckligt snabb för fiberoptiska anslutningar flesta stora näten. Enheten erbjuder en livstidsgaranti, vilket är en mycket längre garanti än du skulle få från de flesta andra brandvägg företag.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur du ställer skanningsupplösningen på en Dell 926 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en bärbar dator till en projektor
 • kan du bara köpa på skärmen för en bärbar dator?
 • hur du fyller två hårddiskar i en bärbar dator
 • Definitionen av en trådlös bärbar dator
 • Hur konvertera en bärbar dator till en pekskärm
 • Vad är det enklaste sättet att använda en bärbar dator med en bildskärm?
 • hur man väljer mellan en bärbar dator och stationär
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur du tar bort en CD / DVD-enhet från en bärbar dator
 • hur du installerar en ny minneskrets i en bärbar dator