Dator > Vad är det enklaste sättet att använda en bärbar dator med en bildskärm?

 • Vad är det enklaste sättet att använda en bärbar dator med en bildskärm?


 • Multitasking med två datorskärmar har blivit allt vanligare under de senaste åren. Fler och fler användare, hemma och i affärsapplikationer, tycker det är bekvämt att utöka sitt skrivbord utsikt över två eller flera bildskärmar. Att ha två bildskärmar eliminerar att behöva växla fram och tillbaka mellan två program eller sidor. Den ökande användningen av videoprojektorer i presentationer understryker också detta behov. Du kan snabbt utöka din bärbara dator på två skärmar i de flesta fall

  Graphics Adapter Capabilities

  För att du ska utöka skrivbordet som visas på din bärbara dator inbyggd LCD-skärm över skärmen för en andra datorskärm, har din bärbara dator grafikadaptern att vara upp för jobbet. Du kan kontrollera din grafik kortets funktioner genom att gå till "Start /Kontrollpanelen /Bildskärm" och sedan välja "Inställningar". Under Inställningar hittar du vanligtvis en flik eller knapp för att kontrollera avancerade egenskaper. När du öppnar den här vyn kan du se en bild på din bärbara dator LCD-skärmen och upptäcker att du har möjlighet att välja vilken bildskärm du vill använda, LCD eller extern. Eller kan du se siffrorna "1" och "2" inuti en låda. Dessa tyder på att din grafikadapter är byggd för att hantera visar åsikter om antingen den inbyggda LCD-skärmen eller en extern bildskärm eller båda. Om du inte ser några tecken på att "stöd för dubbla bildskärmar" är tillgänglig kan du kanske inte att "sprida" skrivbordet utsikt över två bildskärmar utan användning av en speciell adapter. Du kanske måste välja mellan det ena eller det andra, men kan inte få båda alternativen samtidigt

  Installera en extern bildskärm

  Din bärbara dator bör ha en öppen port DB9 video på baksidan. DB9 video hamn är blå och formad som en parallellogram. Det ser identisk med DB9 porten på baksidan av en stationär dator. Anslut en extern bildskärm till denna port. Gå till "Start /ControlPanel /Display" och ställa in grafikkortet att använda både LCD-skärmen och den externa skärmen på samma gång. Markera kryssrutan "Utöka skrivbordet. " Detta sprider normal vy över både bildskärmar. Detta är också sätt att fästa en extern projektor till din bärbara datorer. De flesta bärbara datorer har även en F knapp som växlar skärmen från LCD till extern eller båda.

  nr DB9 Port?

  Om din laptop inte har en öppen port DB9 video på baksidan, kan du köpa en kabel övervaka splitter som rinner av en USB-port istället. Denna adapter pumpar videosignalen via USB linje och till den externa bildskärm eller projektor. Ett annat alternativ är att köpa en USB-ansluten KVM-switch som erbjuder ytterligare tangentbord och mus för din bärbara dator också.

  Adaptrar för Old Grafikkort

  Om din laptop grafikkort inte erbjuder dubbla bildskärmar använder, kan du köpa en dubbla bildskärmar adapter. Även denna adapter inte hjälper äldre bärbara datorer, äldre än kanske 2002 kan det hjälpa nyare men begränsad grafikkort på att producera dubbla bilder på två eller flera ytor. En nackdel med att köpa en bärbar dator grafisk stöd adapter av detta slag är den branta pris: den mest effektiva modeller kan kosta så mycket som $ 300, nästan kostnaden för en nyare laptop med ett bättre grafikkort.


Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:hur man får MAC-adressen från en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man använder en webbkamera på en bärbar dator
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stereo mottagare
 • hur man kan återställa fabriksinställningarna på en Compaq Presario bärbar dator
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • hur man byter minne på en Mac Pro 15 Bärbar dator
 • hur man ansluter en DVI från en projektor till en HDMI på en bärbar dator
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • hur du formaterar en SanDisk microSD-kort på en bärbar dator
 • hur man får MAC-adressen från en bärbar dator
 • hur du installerar en ny minneskrets i en bärbar dator