Dator > hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio

 • hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio


 • När du ansluter en bärbar dator till en in-hemmabio kan du spela upp ljud-och videofiler på din dator via hemmabiosystemet, och du kan även titta på videoklipp från underhållning eller video-sharing webbplatser. Med två kablar och viss programvara, du kan ansluta de två enheterna och börja använda din laptop med din i-hemmabio

  Du behöver:.
  Anslutningskabel
  Ljudkontakt kabel.
  Bildskärmsdrivrutin.
  Media Player.


  1.
  Anslut din bärbara dator "Video Out" port till din hemmabio projektor /monitor 's "Video Input" port. De flesta bärbara datorer levereras med en S-Video ut, till vilken du kan ansluta en S-Video-kabel och använda kabeln för att ansluta den bärbara datorn till din hemmabio. S-Video-anslutning kan överföra en standard definition signal. För högre upplösning, kan du använda "VGA Out" porten på de flesta bärbara datorer att ansluta till en "VGA IN" eller "DVI-I" porten på din hemmabio projektor /monitor.
  2.

  Anslut den bärbara datorns "Audio Out" kontakten i "Line-In" kontakten på hemmabio projektor /monitor. Denna anslutning är vanligtvis begränsad till en stereo med enbart ljud, men mer avancerade bärbara datorer kan komma med en flerkanalsljud alternativ och en valfri kabel att bära 5,1 eller till och med 7. 1 kanaler av ljud till ditt system en gång ordentligt ansluten.

  3.
  Sätt på hemmabio projektor /monitor och välj den ingång typ och kommer från din bärbara dator. Också markera line-in ljud för hemmabio.
  4.
  Sätt på den bärbara datorn och vänta på att operativsystemet startas.
  5.

  Låt operativsystemet på din bärbara dator för att upptäcka att projektorn hemmabio /monitor som en extra bildskärm. Om operativsystemet inte identifieras automatiskt hemmabio, gå igenom installationen av drivrutinen processen för din bärbara dator, installerar bildskärmen drivrutinen manuellt.
  6.
  Öppna skärmen inställningar styr skärmen på din bärbar dator. Du kan öppna kontrollerna på de flesta operativsystem genom att högerklicka på en tom del av skrivbordet med musen och välja "Display Inställningar". Väl inne i setup inställningarna ställa in hemmabio bildskärmen för att visa en spegelbild av din primära bildskärm. Med denna inställning, bör hemmabio displayen visar samma information som din bärbara dator skärm.
  7.
  Öppna en mediespelare på datorn och välj en videofil för att spela.

  8.
  Tryck på "Play" på din mediaspelare och öppna filen i helskärmsläge. Medierna filen ska spelas på hemmabio skärm med ljudet genom högtalarna hemmabio.


Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig

Relaterade artiklar


 • hur man använder en bärbar dator med en in-hemmabio
 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • IBM Thinkpad R50 vs r50e
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?