Dator > det bästa sättet att klara en bärbar dator innan det återsänds till en arbetsgivare

 • det bästa sättet att klara en bärbar dator innan det återsänds till en arbetsgivare


 • Många företag erbjuder sina anställda använda företagets bärbara dator medan de är anställda av bolaget. Det är inte ovanligt för de anställda att behandla dessa bärbara persondatorer, lagra sina dokument, bilder och programvara på dem. I de flesta fall är arbetstagare skyldig att återställa företagets dator tillbaka till arbetsgivaren om deras jobb är någonsin avslutas. Vid den tidpunkten, kommer den anställde måste rensa den bärbara datorn för alla personliga filer och program innan det återsänds till sin tidigare arbetsgivare

  Rensa en bärbar

  Före helt rensa bort arbetsgivarens dator, säkerhetskopiera de filer som du tänker behålla. Du kan kopiera dina filer till en flash-enhet eller bärbar extern hårddisk. Om du bara har ett fåtal filer som du vill behålla, försöka posta dem till dig själv. När du har sparat de filer du vill behålla kan du börja rensa ut den bärbara datorn.

  Börja med att ta bort alla personliga bilder eller filer som du kan ha på datorns skrivbord. Ställ skrivbordet bilden tillbaka till standardinställningen bakgrunden som fanns där innan du ändrade det. Om du inte kan komma ihåg vilken bakgrund var där, bara plocka varje fel bild. Ta bort alla filer som du har lagt till på skrivbordet.

  Öppet alla webbläsare som du använde för att surfa på Internet. Klicka på menyn "Verktyg" längst upp i webbläsaren och välj sedan länken "Alternativ". Titta under "Main" fliken för att hitta textrutan för hemsidan, klicka sedan på "Restore to Default" knappen och tryck OK. "Återigen, klicka på menyn" Verktyg "och bläddra ner tills du ser" Rensa historik "eller" Rensa "-länken. Kontrollera alla rutorna, klicka sedan på" Rensa nu "för att radera all surfning och sökhistorik , sparade formulärdata, sparade lösenord, cacheminne och cookies.

  Ta bort alla personliga filer som du har lagt på datorn. Ett bra ställe att leta efter filer skulle vara de dokument, Downloads, Musik, Bilder och videoklipp. Om du har installerat någon programvara eller program på datorn du vill ta bort dem också. Vanligtvis kan du bläddra i "Program" eller "Alla program" mappar för att hitta de program som du har installerat. Klicka på mappen i programmet och välj sedan "Avinstallera" alternativet.

  Nu när du har tagit bort alla personliga filer från arbetsgivarens laptop måste du tömma papperskorgen för att permanent ta bort filer . Enligt Microsoft är filer som du har tagit bort från datorn lagras i papperskorgen och kan återställas om du inte tömmer papperskorgen. Torka slutligen ner den bärbara datorn med fuktig servett att ta bort damm och fläckar.


Previous:hur du formaterar ett USB-minne från Mac till PC Next:Hur man testar en bärbar dator för barn

Relaterade artiklar


 • Hur man avgör om Apple IPAD kommer att uppfylla mina behov
 • hur du köper en bärbar dator som är rätt för dig
 • hur du fyller två hårddiskar i en bärbar dator
 • det bästa sättet att klara en bärbar dator innan det återsänds till en arbetsgivare
 • Hur kan en konsument köpa en Apple-dator?
 • Hur man testar en bärbar dator för barn
 • hur man lär sig att använda en bärbar dator
 • felsökning en kanon S300 skrivare
 • hur man skapar en partition på en bärbar dator
 • hur man ansluter en bärbar dator till en stereo mottagare