Dator > hur du installerar en DC jack i en Toshiba Satellite

 • hur du installerar en DC jack i en Toshiba Satellite


 • Om varje gång du ansluter din strömsladden till din Toshiba laptop, lyckas man inte registrera en avgift, är chansen att din DC-uttaget är bruten. Om du inte vet mycket om datorer, kanske du tänker att den enda lösningen är att slänga ut din bärbara dator och uppgradera till en ny modell. Detta är inte fallet, eftersom det är möjligt att installera en ny DC-jack själv. Processen kräver demontering av din dator, men detta kan göras på en relativt begränsad tid

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel.
  Lödkolv.


  1.
  Stäng av Toshiba Satellite och ta bort kabeln om den är ansluten. Stäng skärmen och vänd datorn upp och ned.
  2.
  Skjut rektangulärt batteri ur facket på undersidan av datorn. Använd sedan din stjärnskruvmejsel till att skruva alla skruvar på både hårddisken facket och WiFi fack täcker finns i mitten av datorn.
  3.
  Lyft hårddisken locket upp och skjut den rektangulära hårddisken ut och ställ den åt sidan. Lyft WiFi locket upp och skjut WiFi kortet. Koppla ur WiFi kabeln från sidan av kortet.
  4.
  Förvandla din bärbara dator med rätt sida upp och lokalisera de fyra skruvarna på baksidan av enheten i närheten av hamnar. Ta bort alla fyra skruvarna.
  5.
  Öppna datorskärmen och in toppen av din skruvmejsel i skarven där tangentbordet infattning (rektangulär plastram ovanför tangentbordet) möter kropp dator. Försiktigt bända tangentbordet bezel upp och ta bort den.
  6.
  Ta bort de två skruvarna ovanför tangentbordet som håller den på plats och lyft sedan upp och ta bort tangentbordet.
  7.
  bort de två skruvarna (en på varje sida ) på vardera sidan av datorn, precis under LCD-displayen gångjärnen. Koppla de två LCD-ledningarna där de ansluter på kroppen av datorn och ta bort LCD-skärmen. Ställ den åt sidan.
  8.
  Ta bort alla skruvarna från den övre ramen på datorn och sedan arbeta dig längs sömmarna där ramen möter kroppen av datorn tills det dyker upp. Ställ toppramen åt sidan. De interna komponenterna i datorn kommer nu att synas i sin kropp, även den gröna kretskortet.
  9.
  Ta bort alla skruvar på sidan av kretskortet och lyft kretskortet ut av kroppen på datorn. Placera den på en stadig arbetsyta.
  10.
  Leta eluttaget i övre hörnet av brädet och använd din lödkolv för att resolder något lossnat eller stiften till kontakterna på styrelsen.
  11.
  Vänta några minuter på att löda för att torka och sedan sätta ihop din bärbara dator i omvänd ordning du tog isär den.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Felsökning en Lexmark jettec

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en extern hårddisk till usb hitachi
 • hur du kopierar bilder från en dator till ett minneskort
 • hur man identifierar en Leadtek WinFast 128MB grafikkort
 • felsökning en hp pavilion 753n stationär PC
 • hur du ansluter en PC till en Sanyo TV
 • hur man överklockar Dell XPS M1710 laptop
 • hur man bygger en hårddisk duplikator
 • hur du ansluter trådlöst till en dator router
 • hur man skriver ut en 1040a form
 • Vad behöver jag för trådlös utskrift?