Dator > felsökning en AIO dell 962 skrivare som inte kommer att ringa

  • felsökning en AIO dell 962 skrivare som inte kommer att ringa


  • En allt-i-ett (AIO) maskin som Dell 962 skrivare kan du faxa, skanna och kopiera dokument, förutom att erbjuda vanliga svart-vitt eller färg. Om du inte kan få 962 skrivaren för att skicka eller ta emot fax, finns det flera olika potentiella problem som kan orsaka problemet. Lösa fax frågor med 962 skrivaren är en enkel process, eftersom du bara behöver gå igenom några snabba felsökning

    Du behöver:.
    Dell 962 installationsskivan


    1 .
    Håll 962 strömbrytare tills skrivaren stängs av. Kontrollera att telefonen är korrekt ansluten till telefonjacket på baksidan av skrivaren.
    2.
    Se till att andra änden av telefonlinjen ordentligt ansluten till telefonen jacket på modemet. Koppla USB-kabeln från baksidan av 962 skrivaren och ansluter den igen.
    3.
    Kolla den andra änden av förbindelsen på datorns USB-port och kontrollera att kabeln är ordentligt isatt. Koppla ur och koppla tillbaka kabeln om det inte verkar vara helt införd i USB-porten.
    4.
    Öppna datorns "Start"-menyn och välj "Kontrollpanelen". Klicka på "Avinstallera ett program" under "Programs" om du kör Windows Vista, eller istället klicka på "Lägg till och ta bort program" om du använder Windows XP.
    5.
    Klicka "Dell Photo AIO Printer 962" i listan över program och välj "Avinstallera". Följ avinstallera instruktionerna på skärmen och starta om datorn.
    6.
    Sätt i installationsskivan som följde med Dell 962 skrivare i datorns skivenhet. Klicka på "Installera nu" och följ anvisningarna på skärmen Dell installationsanvisningar. Slå på skrivaren.
    7.
    Kontrollera så att din ursprungliga dokumentet laddas ordentligt i 962 fax pappersmatning om du har problem med att skicka ett fax. Det ursprungliga dokument bör finnas med texten vänd uppåt i faxet pappersmatning ovanför skanning facket.
    8.
    Liften öppen Dell 962 frontpanel. Dra upp plastlocket över den svarta och färgpatroner. Dra den svarta patronen ur skrivarvagnen och återställ knappen för det. Upprepa processen med färgpatronen.
    9.
    Tryck plastskydden på plats över den svarta och färgpatroner. Stäng Dell 962 frontpanel. Starta om datorn och försöka använda 962 skrivaren igen.
    10.
    Tryck på "Mode"-knappen på framsidan av 962 tills "Fax" lyser. Skriv in det antal du behöver för att faxa dokumentet till, med riktnummer först. Tryck antingen "svarta" eller "färg" för att skicka faxet i antingen svart eller färg.

    tips och varningar


  • 962 också kan du faxa dokument som infogas i skanning sängen istället för i faxpapper foder. Varje handling du försöker skicka genom scanning sängen måste placeras nedåt i stället för text uppåt.
  • om drivrutinen för din Dell Allt-i-ett-skrivare är också tillgänglig via Dells hemsida om du inte t har installationsskivan. Klicka på "operativsystem" i rullgardinsmenyn och välj din dators operativsystem. Klicka på "Dell Driver Download"-länken. Dubbelklicka på filen som laddar ner och följ instruktionerna på skärmen.
  • Dell Allt-i-ett 962 skrivarens programvara är inte kompatibel med Windows 7-operativsystemet.
  • 962 kommer inte att skicka eller ta emot fax om telefonlinje för närvarande används av en annan tjänst, till exempel om du använder ett uppringt modem eller placera ett telefonsamtal med linjen.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man fäster en HD-strömkabeln till ett moderkort





Relaterade artiklar


  • hur man installerar en begagnad hårddisk
  • biometriska verktyg
  • hur man startar en HP laptop till tillverkare inställningar
  • hårddisk återhämtning tips
  • hur till återvinna från en HP hårddiskkrasch
  • hur du ställer in en Brother MFL-420cn nätverksskrivare via en router
  • problem med kabelmodem
  • hur man installerar ett Antec 650-watt nätaggregat till en gateway
  • hur man ökar PC nätaggregat
  • hur isär en laptop lcd