Dator > faxserver funktioner

  • faxserver funktioner


  • Du behöver:
    liten krysskruvmejsel

    En fax server är både en dator och en mjukvara som hanterar inkommande och utgående fax, sänt in handlingar elektroniskt via kommunikationslinjer. . Faxservrar ersätta fristående faxmaskiner och låter dig lagra kopior av fax för framtida referens eller arkivering. Som en nätverksserver, fax-servrar innehåller extra minne, en stor kapacitet lagringsenhet. Och kräver en nätverksadministratör för att hantera servern

    Program och flera användare

    faxservrar låta flera användare skicka och ta emot fax från deras stationär eller bärbar dator, till skillnad från fristående faxapparater, som bara kan skicka ett fax vid en tidpunkt. Faxservrar också kontaktkanal med företagen applikationer, inklusive e-post, Enterprise Resource Planning (ERP) system, ordbehandling och kalkylprogram applikationer samt andra program.

    Kostnadsbesparingar

    faxservrar eliminera behovet av att köpa ytterligare fax och leveranser, och behovet av att installera flera telefonlinjer för att ge mer än en person att faxa dokument. Fax servrar kan du även skicka dokument via Internet och detta sänker din månatliga telefonräkning.

    Säkerhet

    Du behöver inte oroa dig för fax försvinner eller dirigeras till fel person eftersom faxservrar lagra fax elektroniskt istället för på papper. Fax servrar kan du visa fax på datorskärmen och avgöra om du behöver skriva ut dokumentet. Servrarna butiken också en kopia av varje bearbetad fax. Detta är användbart om du behöver skriva ut eller skicka ett fax.

    Underhåll

    När ett problem uppstår, du har en nätverksadministratör eller tekniker bara en enhet för att reparera i stället för flera fristående faxmaskiner. Fax serverprogramvaran omfattar felsökning och reparation verktyg som hjälper dig eller nätverksadministratören /tekniker igenom problemet.

    interna datanät

    faxservrar gränssnittet också med ditt företags interna datanätverk, intranät, för att skicka fax till medarbetare och medarbetare inom företaget samt fax till andra på ett avlägset lokalt nätverk (LAN) .

    Rapporter

    servrar, som traditionell fax, kan du även skapa och visa /skriva ut rapporter som lista inkommande och utgående fax, användarinformation, fax som skickas på rätt sätt och fax som inte sänder korrekt , och andra rapporter.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:dator byggnad tips





Relaterade artiklar


  • hur man öppnar hk skruvar datorväska
  • hur man gör en BNC nätverkskabel
  • hur du överför bilder från en dator till en digital fotoram
  • hur man fixar en dator registret utan ett register renare
  • hur man identifierar en AMD Athlon XP
  • hur du tar bort en smart chip från en HP Business Inkjet 1200
  • hur du kopierar filer med hjälp av en USB-kabel
  • hur byta moderkort utan att förlora hårddisk data
  • Hur konvertera en Xbox-hårddisk till en extern hårddisk
  • hur man rippar bilder från en dvd bild fil