Dator > hur man fixar en Dell e151fp lcd

 • hur man fixar en Dell e151fp lcd


 • Dell E151FP LCD-skärmen kan lida av en rad vanliga fel som pesten liknande LCD-bildskärmar, från VGA-kabel anslutningar till felaktiga ljusstyrka och även bakgrundsbelysning misslyckande på grund av en missriktad övervaka inverter kabel. Även om dessa frågor kan tyckas djupt tekniskt, kan du felsöka för och åtgärda dessa problem även om du har någon tidigare reparation expertis. Allt du behöver är en Phillips skruvmejsel för att slutföra reparationerna

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel.


  1.
  Se till Dell E151FP LCD-skärmen är ansluten till vägguttaget. De viktigaste svarta nätsladden som löper ut på baksidan av bildskärmen kan inte vara lös ur vägguttaget eller överspänningsskydd. Dessutom prova ett annat vägguttag i fall den nuvarande blåses.
  2.
  Kontrollera VGA-kabel för Dell E151FP LCD-monitorn. Denna kabel ansluter bildskärmen till datorn. Det är en stor, platt, med flera stift som ansluter till "VGA"-porten på datorn. Om denna kabel inte har gjorts mellan bildskärm och dator, kommer ingen information visas på LCD-skärmen trots sin strömindikatorn kommer att vara på.
  3.
  Kontrollera bildskärmens ljusstyrka på Dell E151FP LCD-skärmen om den visas för mörk eller inte verkar vara fungerande alls, trots att strömindikatorn skiner och VGA-kabeln är inkopplad ljusstyrka kan hittas på toppen av din dators tangentbord, strax ovanför de numeriska tangenterna, eller på botten ansiktet av Dell LCD-skärmen själv. Om ljusstyrkan har återställts till den lägsta inställningen, skulle övervaka förekommit helt mörkt.
  4.
  Kontrollera bakgrundsbelysning misslyckande på Dell E151FP LCD om justering av ljusstyrka inte fungerar. Stänga av bildskärmen och koppla loss den från alla strömkällor. Titta längs bezel på monitorn. Detta är den plastbiten som omger själva skärmen. Plastkåporna dölja skärmens skruvarna. Pop dessa tak av med fingrarna, sedan ta bort skruvarna med en Phillips skruvmejsel.
  5.
  Bänd bezel försiktigt bort med fingrarna nu att skruvarna är borttagna. Ställ på ramen åt sidan.
  6.
  Leta skärmens omriktaren kabel. Denna svarta kabeln styr driften av skärmens bakgrundsbelysning. Den kan hittas sittande ovanpå inverter styrelse, som är en horisontell remsa finns på botten av nu-exponerade display. Omriktaren kabeln ansluts till ett uttag på omriktaren ombord. Om den är lös från detta uttag, måste den anslutas tillbaka in Lyft upp något på ena kanten av sockeln bara tillräckligt långt för att skjuta omriktaren kabeln tillbaka inTryck ned på uttaget för att låsa den tillbaka ner.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Felsökning för HP VF15 bildskärmen

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en laptop till ett PC-nätverk
 • hur man använder två ljudkort i en pc
 • hur man överklockar ett nvidia 7300LE grafikkort
 • hur man installerar Altec Lansing-högtalare acs44
 • hur man sätter videospel på tomma DVD-skivor
 • Hur man använder en Compaq Presario V2000 startdiskett
 • fördelarna med att använda en USB-webbkamera
 • hur man byter en SONY VGN nr260e bärbar hårddisk
 • hur man installerar en kontinuerlig bläcksystem
 • grafikkort för bärbara TV-anslutning