Dator > hur man bygger en liten dator

 • hur man bygger en liten dator


 • Om du är en erfaren datoranvändare, bygga din egen dator kan vara mycket givande. När du bygger ditt eget system får du precis vad du vill, snarare än vad datortillverkaren tror att du behöver. Om du är en smart shopper, bygga din egen dator kan du spara mycket pengar, pengar som du kan använda för att göra din nya dator ännu bättre

  Du behöver:.
  Datorväska
  . Moderkort.
  Hårddisk.
  Minne.
  CD-eller DVD-enhet.
  Grafikkortet.


  1.
  Titta på försäljningen för erbjudanden på de delar du behöver för att bygga ditt eget system. Sajter som Slickdeals. net och Fatwallet. com är utmärkta källor för högteknologiska erbjudanden. För erbjudanden om minne, försöker bunkra upp varje gång Microsoft släpper en ny version av Windows -. Minnet tenderar priserna att sjunka som minne beslutsfattare tävlar om upgraders
  2
  köpa en liten dator. fodral för din PC. Leta efter en slimline fallet med en inbyggd strömförsörjning -. Ärenden av detta slag kan bevara utrymme på skrivbordet
  3
  Välj ett moderkort med stöd för de funktioner du behöver och hur mycket. minne som du planerar att installera. Sätt in moderkortet i fallet och fäst det med medföljande skruvar.
  4.
  Välj minne som är kompatibelt med moderkortet du köpt. Moderkortstillverkaren kan ge dig en lista över kompatibla minne tillverkare och storlekar. När man bygger en ny dator är det en bra idé att installera så mycket minne som moderkortet klarar av. Detta kommer att förbättra snabbhet och effektivitet av den färdiga systemet.
  5.
  Köp den största storleken hårddisk du har råd. Kör över en terabyte rutinmässigt pris på $ 100 eller mindre, så att få gott om lagringsutrymme är inte längre dyrt. Fäst ena änden av kabeln till enhetens baksida och den andra änden till moderkortet. Skjut in enheten i enhetshölje i ärendet och fäst det med skruvarna. Fäst en kabel från datorns nätaggregat till vägguttaget på baksidan av enheten.
  6.
  Välj CD-eller DVD-brännare som bäst passar dina behov. Priserna på high end DVD-brännare har sjunkit ganska lite, så du kan ha råd en utmärkt enhet. Skjut brännare i en ledig enhetshölje, fäst med skruvar och fäst enheten och kraftkablar.
  7.
  köpa en separat grafikkort om du planerar att göra spel eller foto-och videoredigering på den färdiga datorn. Moderkortet innehåller förmodligen en inbyggd grafikkort, men detta byggdes kortet inte skulle kunna hantera processorkrävande arbetsuppgifter mycket bra. Välja ett separat grafikkort i sitt eget minne kommer att hjälpa datorn att prestera bättre.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man överklockar en Compaq dator

Relaterade artiklar


 • Hur man överför ett AppleCare garanti
 • felsökning av en hp f4235 skrivare
 • hur man fixar en fast bläckpatron på en HP PSC 1350 allt-i-ett-skrivare
 • hur man kan spara video till hårddisken om föraren inte stöds av operativsystemet
 • PC inspelningsenheter
 • hur du kontrollerar att en bärbar dator är trådlöst
 • Hur du kopierar mitt operativsystem till en ny hårddisk
 • hur man byter hårddisk på en aluminium MacBook Pro
 • Vilka är nackdelarna med videokonferens?
 • hur man gör eller dekorera kakel glasunderlägg