Dator > hur du installerar ett PCI trådlöst LAN-kort för en Dell OptiPlex gx270

 • hur du installerar ett PCI trådlöst LAN-kort för en Dell OptiPlex gx270


 • Dell Optiplex GX270 är en allmänt bruk dator som är konstruerad med en integrerad Gigabit Ethernet-nätverksanslutning. Även denna anslutning är lämplig för de flesta användningsområden, det trådbundna i naturen. Du måste installera ett trådlöst LAN-kort i systemet att få tillgång till ett trådlöst nätverk. Lyckligtvis Optiplex är utrustad med dubbla PCI-platser, så att installera ett nytt trådlöst kan nätverkskort är bara en fråga om att öppna höljet och sätta det trådlösa kortet som du väljer

  Du behöver:.
  PCI trådlösa LAN-kortet.
  Driver skiva.


  1.
  Jorda dig att ladda ur eventuell statisk elektricitet som finns i kroppen genom att röra en närliggande omålad metallyta.
  2.

  Stäng av datorn och ta bort nätsladden från fallet. Öppna Optiplex fall genom att trycka på två stora fallet frigöringsknapparna lokaliserar på sidorna av fallet. Vänd på locket fram och tillbaka för att exponera det inre av ärendet.
  3.
  Lokalisera PCI-kortplatsen på baksidan av målet. Facket är en lång vit spårat facket inför en liten öppning på baksidan av det mål som blockeras av en metall täckbricka utvidga längd öppning av kåpan.
  4.
  Höj behålla armen om över toppen av öppning på baksidan av facket. Ta tag i lilla spaken på slutet av armen och luta armen uppåt, avslöjar toppen av täckbrickan. Ta bort fästet från målet, att skapa en öppning i baksidan av målet direkt mot platsen.
  5.
  Passa in skårorna på botten av det trådlösa LAN PCI-kort med skårorna i PCI-kortplats och glida in kortet i kortplatsen. Den spårat metall bar längs slutet av kortet kommer att glida in i öppningen i bakre delen av ärendet, spola med baksidan av ärendet och att ersätta täckbrickan. Kontrollera att skåran i lägenheten toppen av metall baren på änden av kortet passar runt den lilla anpassningen guide i toppen av chassit bakre vägg öppnande.
  6.
  Sänk retention bar på plats, säkra kortet.
  7.
  Stäng till locket genom att vrida locket tillbaka ner över toppen av fallet. Tryck ner höger och sedan vänster sida av kåpan, lyssna efter en liten klickande ljud som är fallet stänger.
  8.
  Starta datorn. Ett varningsmeddelande kan visas under uppstart varning i det enskilda fallet täcka bortförande. Detta är en del av chassiintrångsdetektorn. Tryck på "F2" för att öppna menyn systeminstallation. Använd piltangenterna för att navigera i inställningsmenyn för att systemets säkerhet alternativet och tryck på "Enter" för att få upp säkerheten popup-fönster. Navigera till chassiintrång inställning och tryck "mellanslag" för att välja ett intrång alternativ. Dina val är möjligt, aktiverade tyst (vilken avaktiverar Alert) och funktionshindrade. Avsluta systeminställningsprogrammet för att fortsätta till ditt operativsystem.
  9.
  Vänta på operativsystem för att läsa och för systemet för att upptäcka det nya kortet. Om upptäcks tillåta systemet att automatiskt installera systemet drivrutinerna för den nya trådlösa kortet. Om inte, placera den trådlösa skivan kortet setup-skiva i enheten och kör installationsprogrammet direkt från skivan. Installera drivrutinerna och sedan starta om datorn för att göra det nya kortet kan användas.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man byter en Dell-dator hårddisk

Relaterade artiklar


 • Jet Tec bläckstråle refill instruktioner
 • hur man byter toner i en kanon A30 patron
 • hur man återställer externa högtalare på en dator
 • hur du ansluter kabel-TV till en Westinghouse övervaka
 • hur man installerar tre monitorer på en Dell laptop
 • hur man kan spara video till hårddisken om föraren inte stöds av operativsystemet
 • hur du uppdaterar DDR2-minne på en bärbar dator
 • hur gör jag förbifartsleden stöds patron meddelande på Lexmark X7170 skrivare?
 • Felsökning HP Deskjet 895 skrivare problem
 • hur man fixar eller reparera hp tonerkassetter