Dator > dator Mod Tools

 • dator Mod Tools


 • Case modding har utvecklats till en seriös konst, och hur många mönster är obegränsade. . Även om det kan verka som de verktyg som används för att skapa den ultimata datorn är också oändliga, kan de endast utgörs av några viktiga kategorier.

  Antistatiskt

  Statisk elektricitet är dödsfiende till elektronik. Innan du arbetar på insidan av din dator, oavsett hur stor eller liten jobbet, måste du skydda delar från en eventuell chock. Det är bäst att inte fungera på din dator på en matta. Om du måste, köp en antistatisk pad och sätta maskinen på det. Du kan också köpa en grundstötning band som fäster på handleden. Tryck på metall ramen för ditt ärende innan du rör något annat. Om det finns en statisk stöt, kommer det att skingra det ofarligt.

  Precision Tools

  nästan varje större komponent i en dator är fastskruvad i ärendet eller dess inramning inne, så en uppsättning precisionsmejslar ett måste. En Phillips huvud används för att ta bort de flesta skruvarna inuti en dator, och det är en bra idé att ha ett par storlekar. Du bör också ha en mängd olika plan huvuden, huvuden hex, Torx huvuden, och kanske även komponent utsug plugg. Du kan köpa dessa individuellt eller i ett set, med alla typer av handtag och längder. Statiska avledande verktyg härdade, tips prestanda stål är dyrare och inte nödvändigt, men skillnaden i kvalitet jämfört med vanliga verktyg är tydlig.

  Ärendestrategi

  Med hjälp av en handhållen roterande skärverktyg är ett lätt sätt att förändra ditt fallet med en design eller fönster cutout. Var noga med att använda rätt huvud eller lite när man arbetar med plasten mot metall, och gör din nedskärningar före målning. Med metall, sand metallen först, sedan rock den med primer före målning. Sprayfärg är bra för metall och plast, men se till att använda rätt färg för ytan. Om du vill lägga till ditt fall istället för att subtrahera, är Bondo spackel ett bra alternativ.

  Belysning

  kall katod, LED och elektroluminiscent tråd (EL tråd) är dina val för att lysa upp ett ärende. Alla har olika egenskaper, så du behöver tänka på vad som bäst passar din maskin. De flesta ljus kit kommer med en effekt regulator och anslutande ledningar. Det enda extra sak du behöver är något att ha alla kablar från att förvandlas till ett råttbo. Använd elektriker band, band tråd eller varmt lim.

  Kylning

  High-end maskiner skjuts till gränsen avger mycket värme, så de måste vara ordentligt kyld. Om du lägger till en kraftfull CPU, sprida termiskt fett på toppen av den när den är i moderkortet. Lita inte bara på en fläkt. Om du byta ut eller lägga en vattenkyld system, måste du spela rörmokare, med hjälp av föremål såsom dräneringsventiler, rördelar, radiatorer, pumpar eller mer.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:felsökning en HP VS17 bildskärm

Relaterade artiklar


 • hur man återställer ett operativsystem på en dator och vann
 • hur man byter minne på 7330gz laptop
 • grafikkort för bärbara TV-anslutning
 • felsökning av en Canon PIXMA MP800 skrivare
 • Canon BJC 2000 skrivare felsökning
 • hur man installerar en begagnad hårddisk
 • hur du ställer in en HP Deskjet i ett nätverk
 • hur man installerar en Logitech webbkamera för en bärbar dator utan en CD-ROM
 • hur man väljer en LCD flatpanel för en dator
 • hur du ändrar LCD-skärm på Dell Inspiron 9300