Dator > hur man installerar en kontinuerlig bläcksystem

 • hur man installerar en kontinuerlig bläcksystem


 • En kontinuerlig bläck är en teknik fram för att skära ned på kostnaderna för tryckning genom att ersätta dyrt tillverkaren tillverkade bläckpatroner med en bulk bläckbehållare. En kontinuerlig bläcksystem feeds huvuddelen bläck direkt till din bläckstråleskrivare av externa flaskor, minskar behovet av att fylla på patronerna så länge du håller utsidan utbudet närvarande. De flesta kontinuerliga bläcksystem kommer i kit som utvecklats speciellt för skrivaren typ, som ersättning patroner ska simulera elektroniken som finns i tillverkarens patroner. Även om varje kit är något annorlunda, de flesta kit anläggningar följer ett generellt mönster

  Du behöver:. . .
  Platt skruvmejsel


  1
  Öppna överst på skrivaren mål att komma åt skrivarens insida där dina bläckpatroner finns. Tryck bläckpatronen "Ändra" knappen för att flytta patronerna till de ändrade läge.
  2.
  Dra ut strömkabeln för att förhindra att kassetten transport från att röra sig under installationen. Lyft bläckpatronslocket och ta bort befintliga patroner.
  3.
  Ta skrivarpatron transport täcka lås som håller vagnen locket på plats. Använd en skruvmejsel för att bända upp klippet täcka lås på baksidan av omslaget. Dra vagnen locket från skrivaren vagnen, så obehindrat tillträde till vagnen.
  4.
  Flytta skrivaren vagnen till vänster om sin aktuella position. Dra byta patroner från det kontinuerliga bläcksystem kit genom skrivarens insida, med slangar bifogas bläck flaskor förlängning bakom dem. Sätt in bläckpatronerna i skrivaren interiör från en plats så långt till vänster på skrivaren kaviteten som möjligt, och föra dem under några spröjs som täcker insidan tills du kommer till patronen vagnen. Lyft patronerna från skrivarens insida, genom en plats i hålrum, så långt åt höger som möjligt och placera patroner ovanpå skrivaren.
  5.
  Tryck skrivvagnen till höger, tillbaka till sitt ursprungliga läge. Sätt i det nya patroner i rätt färg utrymmen i skrivaren.
  6.
  Fäst slangen bron över den stora öppningen i mitten av skrivaren så att bron sträcker sig från framsidan av skrivaren hålighet på baksidan. Fäst bron genom att ta bort den skyddande papper som täcker den vidhäftande ytan i varje ände, och sedan trycka på bron på plats.
  7.
  Placera röret hållaren på toppen av bron, är förenade den med limmet på undersidan av klippet. Placera klippet i vinkel patronerna, ungefär 25 grader, så att slangen kommer att röra sig fritt. Flytta skrivarpatron vagnen hela vägen till höger om skrivaren hålrum och sedan till vänster för att se till att du har tillräckligt med slang slack för patroner "full rörlighet under utskrift. Om du behöver mer tube slaka, skjut mer slang genom klämman tills du har slack nödvändigt.
  8.
  Kör röret längst upp på skrivaren hålrum till skrivarens utsida och runt den vänstra kanten. Se till att slangen inte hindrar pappersutmatningsfacket.
  9.
  Avlägsna pluggarna som täcker lufthål i toppar av flaskorna färgbehållare. Sätt i luftfiltren i pluggar för att förhindra att bläcket från damm. Ta bort låsklämman runt rören så att bläcket att börja flytta till patronerna. Låt bläcket passera genom slangar i patroner. Fyllning tid kommer variera beroende på tillverkare, men de instruktioner som följer med kit ska ge dig minimala väntetider innan du kan börja skriva ut. Koppla in skrivaren i.

  tips och varningar


 • Kontrollera att skrivaren fungerar innan installationen av det kontinuerliga bläcksystem. Skriv ut en test blad och kontrollera noggrannhet. Kör skrivarens munstycke för rengöring verktyget om du märker några inkonsekvenser i utskriften. Upprepa testprocessen tills testutskriften visar en ren utskrift.
 • Håll externa bläck flaskor på samma nivå i botten av skrivaren för att hålla bläck tryck lika under skrivaren vilotider.

Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur till göra min trådlös optisk mus

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP Pavilion 725n strömförsörjning
 • hur man byter grafikkort i en Dell Inspiron 1720 laptop
 • hur man kan återställa operativsystemet för en Sony Vaio
 • hur man byter en bärbar dator skärm med en 770z skärm
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • hur man skriver ut en 8x10 foto på en Dell 964 allt i ett
 • Vilka är fördelarna med laserskrivare över matrisskrivare?
 • hur man byter en extern hårddisk
 • hur man partitionerar en disk partition för ytterligare operativsystem i Xandros
 • felsökning av en hp f4235 skrivare