Dator > hur man byter en bärbar dator skärm med en 770z skärm

 • hur man byter en bärbar dator skärm med en 770z skärm


 • Byta din nuvarande laptop skärmen med en 770Z modell skärm är en ganska enkel process som endast kräver användning av en Phillips skruvmejsel och en tunn, platt, icke-metallföremål. Borttagning eller frånkoppling av bezel, konsoler display, inverter kabel och LCD-kabel med hjälp av skruvmejsel är nödvändig för att ersätta 770z skärmen. Du kan fylla i alla dessa uppgifter även om du inte har någon tidigare erfarenhet skärm utbyte eller avancerade kunskaper om datorer och konsumentelektronik

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel.
  Plektrum.


  1.
  Stäng av din bärbara dator innan du fortsätter. Detta är viktig för säkerheten. Koppla bort nätadaptern från baksidan av datorn, sedan vända på enheten över och leta reda på batteriet längs upp i mitten av den bärbara datorn botten. Batteriet Stängningsanordningen kommer att ligga under eller vid sidan av batteriet. Skjut det lossna och ta bort batteriet.
  2.
  Leta skruvarna som springer runt i ytterkanten av själva skärmen. Denna plast omkrets kallas bezel. Beroende på din laptop modell kan skruvarna på ramen döljas under plast tätningar. Pop dessa tätningar av med hjälp av kanten på en platt föremål, t. ex. en skruvmejsel. Ta bort skruvarna med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
  3.
  Ta bort ramen. Start vid ena kanten och dra upp på ramen. Du kommer att märka små plast spärrarna-ramen och resten av skärmen. Använd en gitarr plocka eller liknande icke-metall objekt till kil mellan spärrarna och på ramen för att lossa och ta bort ramen.
  4.
  Hitta omriktaren kabeln längst ner i mitten av skärmen. Den går in och är ansluten till omriktaren ombord bara under den. Flip denna kontakten i upprätt läge för att "låsa upp" den och sedan dra ut omriktaren kabeln.
  5.
  Ta bort skruvarna som håller metall fästena på båda sidor av displayen. Det kommer att finnas två skruvar i varje konsol. Med skruvarna, ta bort den metall fästena.
  6.
  Dra tillbaka LCD-skärmen på baksidan huset för att avslöja LCD-kabeln som går från bildskärmens baksida. Ta den tunna, tejp lim som ligger vid basen av denna kabel för att fria upp det. Dra skärmen helt.
  7.
  Sätt 770Z ersättning skärmen. Använd limmet för att återansluta LCD-kabeln.
  8.
  Tillbaka metall fästen och skruvar på var sida av skärmen. Anslut omriktaren kabeln igen och låsa kontakten till dess horisontellt, plant läge.
  9.
  Tillbaka bezel, knäppa tillbaka den i plast spärrarna. Sätt alla bezel skruvar och täck dem med plast mössor, om det behövs.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:Felsökning Hewlett Packard 842c skrivare

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på vilka bärbara datorer en DVD-ROM kommer att passa
 • Jet Tec bläckstråle refill instruktioner
 • hur du lägger till PC minnen till HP-datorer
 • hur du installerar ett modem drivrutin på operativsystemet Vista
 • ominstallation av min DVD och CD Drivrutiner för Windows XP operativsystem
 • Hur konvertera filer videokameran video till en skiva med Nero
 • hur du formaterar en HP Pavilion m7580n
 • hur till återvinna bilder på ett flashkort
 • Hur du kopierar mitt operativsystem till en ny hårddisk
 • hur man uppgraderar en Sony Vaio rc210g grafikkort