Dator > användningsområden för projektorer

 • användningsområden för projektorer


 • dataprojektorer används ofta i näringslivet, och dessa enheter kan vara mycket användbar. . Med priset på kvalitet projektorer som kommer ner varje år, fler och fler företag hitta sätt att integrera video presentationer i sin dagliga verksamhet, från utbildning kunder och anställda att demonstrera de senaste nya produkter från bolaget.

  Träningspass

  Alla företag bör göra en samlad insats för att utbilda sin arbetskraft och att hålla sina kunder uppdaterade om eventuella förändringar som kan påverka dem. Data projektorer är perfekta verktyg för att genomföra denna fortbildning, eftersom de är utformade för att presentera information till en stor grupp människor på samma gång. Moderna projektorer kan anslutas till en mängd olika föremål, från TV och DVD-spelare till datorer och minnen. Detta gör det enkelt för företag utbildare att utveckla program som är tvingande, intressant och lätt för publiken att behålla.

  Nyanställd Orientering

  Se alla nyanställda får den utbildning de behöver redan från början är viktigt . Företagen kan använda projektorer för att presentera viktig information till nyanställda, antingen enskilt eller i grupp. Läsa på om företaget och dess politik i en manual kan vara trist och tråkig, men en videopresentation kan engagera intresse nyanställda och hjälper dem att behålla den information de lär sig under orientering session. Dessa nya medarbetare riktlinjer kan kombinera många olika delar, inklusive video utbildning, PowerPoint bildspel och interaktiva formulär.

  Produkt Demonstrationer

  Företag kan använda projektorer för att visa försäljningen presentationer av nya produkter till både befintliga kunder och nya framtidsutsikter. För programvaruprodukter kan projektorn användas för att visa steg för steg process för att använda en viss mjukvara, från att installera det på en ny dator för att använda programmet för att lösa problem och få svar. För att göra en demo, installerar tränare helt enkelt och använder mjukvaran produkten på sin egen dator, och publiken ser vad som händer på skärmen. För andra typer av produkter kan företag skapa bildspel eller videor som visar produkten i aktion. Dessa bildspel och videoklipp kan sedan projiceras på skärmen, antingen genom en TV eller DVD-gränssnitt eller via datorn kopplar ihop.

  Hemmabiosystem

  De fallande priserna på projektorer, TV-apparater och annan elektronik innebär att fler och fler villaägare skapar fullfjädrat teatrar i sina egna hem. En kvalitet projektor kan spela en viktig roll i att hemmabioupplevelse, vrida en vanlig billig TV till en stor skärm erfarenhet inom loppet av några minuter. Ansluta en projektorn till en TV eller DVD-spelare är det perfekta sättet att titta på film hemma, för en bråkdel av priset för att gå ut. Spelare kan ansluta sina konsoler till projektorn för en arkad upplevelse i hemmet. Och semesterfirare kan sätta in minneskortet från kameran och skapa en unik bildspel för sina vänner att visa.


Previous:steg-för-steg guide om hur man ställer en dator till en TV Next:hur man hittar en trådlös enhet

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar DDR2-minne på en bärbar dator
 • hur man väljer en LCD flatpanel för en dator
 • hur man byter hårddisk på en MacBook Pro Intel Core Duo
 • hur du anpassar bärbara datorer
 • hur man startar upp ett äpple G3
 • hur man skriver ut en 8x10 foto på en Dell 964 allt i ett
 • hur man underhåller en miljö operativsystem
 • hur du ställer in en HP Deskjet i ett nätverk
 • hur man kan återställa till olika hårdvara
 • Lägga till en större hårddisk till en Sony Vaio