Dator > hur du infogar bild inbäddad i Visual Basic

  • hur du infogar bild inbäddad i Visual Basic


  • Visual Basic (VB ) är ett programmeringsspråk från Microsoft som kan skapa fristående program och även utvidga arbetsområdet för den ansökningar i Microsoft Office-paketet . En funktion VB kan förlänga innebär bilder kopplade till Office-dokument . Ett VB program kan lagra en bild i ett dokument , i motsats till att länka bilden till dokumentet. Även detta leder till en större storlek dokument än ett med en länkad bild , kommer dokumentet lider inte ett centralt problem i en med länkade bilder : möjligheten att den länkade bilden blir bortkopplad från dokumentet .
    1 .
    Öppna Microsoft Word och klicka på " Infoga " -menyn är " Bild "-objektet . Klicka på " Från fil "alternativet . Du kommer att länka en bild till det aktuella dokumentet , sedan använda Visual Basic för att bädda in bilden .
    2 .
    Navigera till någon image-fil på din hårddisk och kontrollera sedan " Länk till filen " CHEC-kbox i " Infoga bild " dialogrutan . Detta säkerställer att bilden inte kommer att (ännu) bäddas in i dokumentet, men kopplat till den . Tryck på " Infoga " -knappen för att länka bilden .
    3 .
    Tryck på " Alt " och " F9 "för att visa alla fältkoder i det aktuella dokumentet . ( Fältkoder är Word symboler visas som text som representerar annat innehåll , inklusive uppdateras automatiskt tidsstämplar eller länkade bilder ) . Den bild du in kommer att avslöja dess " INCLUDEPICTURE " fältkod , som visar att bilden är kopplad till, men ännu inte inbäddade .
    4 .
    Tryck på " Alt och " F11 " för att öppna Visual Grundläggande integrerad utvecklingsmiljö ( IDE ) . Denna miljö innehåller verktyg för att skriva program för att bädda in bilden .
    5 .
    Klicka på " Infoga " -menyn rubrik är " Modul " objekt för att skapa ett nytt fönster för inmatning programkod .
    6 .
    Klistra programmet i slutet av detta steg in i modulen fönster . Programmet itererar igenom varje fält i registret i det aktuella dokumentet . Om ett fält kod representerar en länkad bild , programmet " ta bort länken " fältkoden , vilket innebär att ersättas bilden samband med den faktiska bilden .





    Public Sub embedImages ( )



    Dim I

    Dim x

    Dim nxtField



    Set x=ActiveDocument . Fält (1 )



    Även om inte ( x är Ingenting )

    Set nxtField=x. Next



    Om x. Type=WdFieldType. wdFieldIncludePicture

    x. Unlink



    End If



    Set x=nxtField



    Wend



    End Sub
    7 .
    Klicka på någon redogörelse för "Ta bort länken " program du just skrev , tryck "F5 "för att köra programmet .
    8 .

    Tryck på " Alt " och " F11 "för att återgå till dokumentet . Bildfältet kod från Steg 3 är borta . Ditt program har ersatt den med bilden . Tryck på " Alt " och " F9 " två gånger för att bekräfta att inga andra " INCLUDEPICTURE " fältkoder finns i dokumentet .


Previous:nothing Next:hur man kan utveckla webbprogram med MS Visual Studio 2008





Relaterade artiklar


  • hur du tar bort en tom sida i Word i VBA
  • hur du tar bort virus från min hemsida
  • hur du skickar massa mail med php
  • hur man kopierar en sträng från ett program och klistra in den i en annan med Visual Basic
  • hur du skickar e-postbilagor i php
  • hur man programmerar en TI - 84 Plus Silver Edition
  • Microsoft ASP certifiering
  • hur du redigerar tpl filer
  • hur man skapar ett datum från en sträng i Java
  • Vilka olika typer av prolog programmering ?