Dator > hur du uppgraderar hårdvaran i en Inspiron 6400

 • hur du uppgraderar hårdvaran i en Inspiron 6400


 • Uppgradering maskinvaran i din Dell Inspiron 6400 laptop kan förbättra datorns prestanda. Vanliga hårdvara uppgraderingar inkluderar hårddisken, RAM-modul och videoenheter kort. En del hårdvara som RAM kräver minimalt demontering, medan du kan ha helt isär din bärbara dator för att få tillgång till ditt grafikkort. I båda fallen kan den genomsnittliga bärbara datorn användaren byter hårdvara i Inspiron 6400 med minimal teknisk kunskap

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel

  uppgraderar hårddisk

  .
  1.
  Stäng av din bärbara dator, koppla ur strömkabeln och ta ut batteriet från sitt fack.
  2.
  Placera den bärbara datorn med framsidan nedåt, och sedan ta bort de två kvar Phillips huvud skruvarna som hårddisken facket till botten höljet församling.
  3.
  Skjut hårddisken ur facket och ställ den åt sidan så att det är ur vägen.

  4.
  Skjut den nya hårddisken i facket tills framsidan av hårddisken höljet är i jämnhöjd med den yttre laptop hölje. Ersätta de två Phillips huvud skruvmejslar.

  Uppgraderar RAM


  1.
  Placera den bärbara datorn med framsidan nedåt, och sedan ta bort de två Phillips skruvarna fäster RAM locket till botten hölje montering. Lyft av locket på höljet och ställ den åt sidan.
  2.
  Skjut på spärrarna på vardera sidan av RAM-modulen och sedan luta modulen på en 45-graders vinkel . Lyft RAM-modulen ur minnet facket och placera den i en liten, brusfritt plastpåse.
  3.
  Skjut in den nya RAM-modulen i facket tills de två spärrarna snäpp RAM-modulen på plats.
  4.
  Upprepa processen för varje RAM-modul du ta bort och installera .

  uppgraderar Wireless Card


  1.
  Placera den bärbara datorn uppåt och öppna sedan LCD tills den är helt förlängas. Använd en liten platt skruvmejsel att bända upp gångjärnet /tangentbordet som sitter mellan tangentbordet och skärmen.
  2.
  Avlägsna Phillips huvud skruvarna som håller fast tangentbordet till lamphuset församling . Lyft tangentbordet i den övre höljet och placera den nedåt under handledsstödet. Koppla bort flatkabeln från moderkortet och ställa in tangentbordet åt sidan.
  3.
  Bort de två Phillips skruvarna i nederkant av skärmen. Stäng LCD och placera den bärbara datorn vertikalt så att gångjärnet är uppåt. Ta bort de två Phillips skruvarna från den bakre kanten av den bärbara datorn. Placera den bärbara datorn uppåt, och sedan öppnar LCD-panelen och ta bort de två Phillips skruvar nära skärmen gångjärn. Koppla bort antennkablarna ta bort jordskruv, och koppla videokabeln från moderkortet. Lyft LCD av det övre höljet församling och den försiktigt åt sidan.
  4.
  Bort de två behåller Phillips huvud skruvarna som grafikkortet och kylfläns enheten på moderkortet. Lyft grafikkortet och kylfläns montering av den bärbara datorn och ställ dem åt sidan.
  5.
  Upprepa steg ett till fyra i omvänd ordning för att installera det nya grafikkortet.


Previous:hur man dödar webbläsare nedladdningar med javascript Next:grundläggande hårdvara tutorial

Relaterade artiklar


 • hur man läser data från ett Excel-ark med VB- makron kodning
 • hur man redigerar metadata för ett foto
 • hur man byter en ArrayList
 • hur man lär sig ActiveX programmering
 • hur man gör gratis fasa banners
 • hur man ändrar en katalog namn från en php
 • hur du anger kodning för XML
 • hur man gör objekt följa markören i Game Maker 7,0
 • handledning om funktionen sub förfarandet i Visual Basic 2008
 • hur man använder Visual C + + 2005