Dator > nackdelarna med java applets

  • nackdelarna med java applets


  • Java-appletar är en typ av program som är inbäddade på webbsidor och körs automatiskt inne i kundens webbläsare . Medan flera fördelar med denna metod för framtagning tillämpningar, inklusive plattformsoberoende stöd och interaktivitet , det finns också några betydande nackdelar som måste beaktas innan begår ett stort projekt till liv som en Java -applet .

    Plug -In och JRE Krav

    Den största nackdelen inför Java applets är att kunderna redan måste ha en kopia av Java Runtime Environment ( JRE ) för deras operativsystem samt en Java plug -in för sin webbläsare för att kunna köra en inbäddad Java- applet . Om JRE inte redan är installerad , kommer appleten fungerar inte och visas bara som en tom låda som innehåller Java -logotypen .

    I många organisationer kommer användare behöver tillstånd av systemets administratör bara att installera JRE och Java browser plug-in på sina datorer .

    Applet Startup Kontoresultat

    Eftersom hela JRE måste laddas från hårddisken första gången en Java -applet uppmanas , kan starttiden för första Java -applet köras på en maskin sedan den senaste omstarten vara mycket längre än om utvecklarna hade åkte med ett alternativ till Java- applets för deras webbprogram .

    Även om appleten körs inne i användarens webbläsare , ändå måste vara helt hämtat på klientens dator innan den kan användas. Stora applets kan vara särskilt lång tid att ladda för kunder som har långsamma uppkopplingar till Internet . Detta problem är gjord dramatiskt sämre om kunden har en äldre version av JRE än den som krävs av applet . I detta fall måste appleten begära att de nya JRE laddas ner innan den kan visas .

    Client Security Settings Interference

    Eftersom appleten är verkligen ett program som körs på användarens dator , snarare än webbservern Kan strikta säkerhetsinställningar på klientsidan störa driften av appleten . Konsekvenser kan vara allt från fel på specifika funktioner för att en fullständig oförmåga applet för att starta .

    Proxyserver Interference

    Många användare och organisationer använder ett avancerat nätverkskonfiguration känd som en " proxy server " tillgång till Internet . Dessa konfigurationer kan göra det svårt för Java Runtime Environment för att utföra automatiska uppdateringar som en applet kan begära när det behöver mer avancerade och nyare funktioner än finns i den aktuella JRE .


Previous:nothing Next:hur man kan beräkna en median i Java





Relaterade artiklar


  • hur man installerar ljudkort hårdvara ljud
  • hur har en sql tutorial
  • vad är hårdvara i ett datorsystem?
  • Hur kan jag få i skärningspunkten mellan två uppsättningarna i java ?
  • hur ändrar ansökan titeln i Visual Basic 6
  • vad är Adobe PostScript ?
  • hur man programmerar mobiltelefoner med Java-programmering
  • java quicktime tutorial
  • hur man byter filer med en vbs
  • hur du aktiverar hårdvaran omkopplaren för ett trådlöst kort på Dell Latitude D410