Dator > spelutveckling för barn

 • spelutveckling för barn


 • Undervisning barnen att utveckla spel program på datorer ger barnen ett antal möjligheter till lärande och kan bidra till att förbättra deras kognitiva färdigheter när de blir äldre . Det gör också språket och logiken i datorer bekanta , som kan göra lärandet värdefulla yrkeskunskaper lättare i framtiden

  Du behöver :
  Java ett
  4 eller högre
   

  Gnistor Intressen

  Det första steget till att undervisa barn programutveckling är att fånga deras intresse . Spel ger ett perfekt sätt att få ett barn är intresserade av datorprogrammering. Enligt School Game Maker , ger spelprogrammering ett perfekt sätt att motivera barn och även ger en ram för att bygga kunskap inom ett antal områden, bland annat matematik , naturvetenskap, geografi, historia och litteratur .

  Cognitive Skills

  Spelprogrammering hjälper barn att utveckla ett antal viktiga färdigheter . Eleverna att utveckla färdigheter i matematik och läskunnighet som sedan kommer att överföras till andra områden av lärande . Samtidigt utveckla spel program , lär sig eleverna också självförvaltning och projektledning . De kan också lära sig högre matematiska begrepp , logik , grundläggande begrepp fysik och historia struktur .

  program

  Använda programvara spelet programmering som är lämplig för barn är avgörande för att behålla barnets intresse . Program som är lämpliga omfatta-men är inte begränsade till-. Gamemaker , PyGames , Squeak och Scratch

  Komma igång

  För yngre barn , är Scratch ett bra sätt att komma igång . Scratch har utvecklats av ingenjörer vid MIT och är inriktad speciellt mot barn i 6 till 9 åldersgrupp . Scratch använder ett enkelt dra och släpp- gränssnitt som barnen kan ta upp snabbt . De lär sig programmering begrepp som villkorssatser , arbeta med variabler och inställning händelseutlösare . De kan utforma djur , föremål och människor och kontrollera de åtgärder och samverkan inom sina program . För att ytterligare engagera barn , har Scratch en stor community där de kan dela sina program och få feedback från andra barn deras ålder .

  övervinna hindren

  Eftersom barn är varje olika och har individuella smaker , kanske du upptäcker att din barn gillar inte ett visst spel programutveckling programvara eller en särskild strategi för spelprogrammering. Var inte rädd för att experimentera och prova olika saker och olika program. Många program , som Scratch , är fria och andra kommer med en 30- dagars , riskfri rättegång så att du kan testa program till mycket låg kostnad.
  När du hittat det program som bäst engagerar ditt barn , den mest vanligaste hindret du stöter på är frustration . Arbeta med ditt barn om han kämpar eller om han försökte något som inte fungerade . Erbjud honom stöd och se om du inte kan lägga din huvuden ihop för att lösa problemet .
  När ditt barn lyckas eller om hon börjar bli uttråkad , erbjuda henne nya utmaningar för att hålla henne intresserad .

  32 33 34 35 36


Previous:nothing Next:Ta bort en php -fil

Relaterade artiklar


 • Vad är JavaScript ogiltigt ?
 • hur man rengör PC-hårdvara
 • hur du importerar data till MS Access med hjälp av SQL lagrade procedurer
 • vad som krävs för html e-post?
 • hur man drar ett fempunktsprogram stjärnan med Python-språket
 • Corsair minne grunderna
 • Var kan jag återvinna hårdvara?
 • hur man bygger en server databas på Internet
 • Hur konvertera tal till text i Visual Basic
 • hur man byter en CPU multiplikatorn med en AMD-processor